www.satelitskiforum.com
a digitallworld imam i ja, dobar je.
znači kupujem Dig.sat komplet (sve treba)
Cijena do 800 kn
Za 2 satelita (Astra i HB)
da se kodovi lako nađu i stavljaju
i to je više manje to
Ova Digitallworld marka mi se sviđa lako nađem kodove a i stavim ih lako (ima frend)
znači stavio sam ovde jer neznam di bi drugdi a o satelitima ništa neznam
www.satelitskiforum.com
a digitallworld imam i ja, dobar je.
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
kupuješ ili tražiš savjet?
Ako kupuješ, slobodno uzmi DigitalWorld, jer za tu lovu nećeš dobiti kvalitetniji receiver. Tu je DigitalWorld best buy.
P.S. i ja ga imam![]()
tako je, ja isto imam DigitAll World 1010. platio ga 700 kn i super sam zadovoljan. jedino sad malo cesce kodiraju kanale pa se mora ubacivati novi software stalno. ali to nema veze sa receiverom, nego je tako za sve.
iPhone 5s 16 GB
Imam i ja digatallworl sft1000, mogu reci da je dosta kvalitetan, ali broj programa koje za koje se mogu naci novi kljucevi je dosta mal.
Neotion box 501 i uzivaj![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Bas razmisljam da si priustim DREAMBOX na njemu svi porgrami sljakaju...
nazalost, tako je. i skoro svaki dan moras skidat nove kljuceve i stavljat (nije to neki problem ali polako ide na zivce...)Izvorno postao SEGA
imam ja i neotion box 501 ali sft1000 mi je bolji.
He he lolIzvorno postao exotica
![]()
Da ali moras imat CS a do toga se dosta tesko dolazi a i to se naplacuje !
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
Možeš ako imaš antenu jaaako velikog promjera ali ni to ti ne garantira. Tu je i LNB i sve ostalo. Daleki su sateliti na kojima su američki kanali pa je to jako nezgodno izvesti.Izvorno postao Black_Hawk
A moja preporuka je NEOTIONBOX recimo 501. Ili čak neki Humax.
U principu NE ! ... ima nesto americkih programa koji se salju za europu ali malo ih je i idu na vise satelita ! Znaci jedino sa motorom ! A i morao bi imati kvalitetniju antenu a bogami i veliku antenu ... recimo odprilike gib 155 pa na vise ! A to bogami kosta puno kunica i tesko se najde na trzistu !Izvorno postao Black_Hawk
Repetitio est mater studiorum! Historia est magistra vitae !
jel mi možete objasnit kako se skidaju ti ključevi, planiram isto kupit digitalni satelita, nisam puno upućen u to
postupak je krajnje jednostavan...osobno odsurfan na http://www.croteam-sat.org/ - upload center gdje skinem ključeve za svoj reciever, pokrenem program koji putem kabela koji je spojen na serial port kompjuter - reciever učita te ključeve i resetira se,nakon reseta moguče je gledat neke kodirane programe,ali uglavnom to su multivision i slično,nemoj očekivat sky movies![]()
kako sto postoje forumi o mobiteima (kao sto je ovaj) tako postoje forumi specijalizirani i za satelite i sve vezano uz njih. na takvim forumima imas upload sekciju gdje ljudi uploadaju nove kljuceve za razne marke recivera.Izvorno postao gLemon
moras bit registriran ofkorse. osim kljuceva, tamo imas za skinut i software putem kojeg se kljucevi ubacuju (ponekad je zajedno raran sa kljucevima tako da netrebas brinut) a imas i ostale stvari tipa novi firmware za receiver, liste programa itd.
posjeti http://www.exyusat.com
edit: sodom me prestigao al neka ostane i moj post neka se nadopunjuju.
znači digital world ili neotion box ali koji je bolji vidio sam u merktora neki neotion black box fta samo neznam kaka je taj a na sat forum sam regan ali mi se ne da stavljat temu jer ja mislim da bi mi oni objasnili sve prekomplicirano
Fta ti znaci Free To Air.Znaci njega ne mozes krcati kljucevima i mozes gledati samo slobodne programe.Zaobidji taj model
Ja imam Topfield i OK je, danas ga baš frajer nakrcao kodovima...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
kodove za digitallworld odavden http://www.allstb2000.cjb.net/
@whiteboy jel se na Topfield može samostalno stavljat kodove ili treba do meštra i koliko bi takav koštao
Možeš sam, pokazao mi je danas frajer i dao mi programe, samo kaj ih treba naći... natočio mi je i friški softver, sve par sekundi posla...Izvorno postao OuttaControl
Jedino kaj ja trebam kabel nabaviti.
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
nisi u potpunosti u pravu...Izvorno postao RAUL
FTA = Free To Air -točno
"Znaci njega ne mozes krcati kljucevima i mozes gledati samo slobodne programe"
Ovo nije točno, jer baš svi ovi receiveri koje spominjemo, a to su DigitallWorld i Neotion su FTA i nemaju mogućnost ubacivanja kartice u njih.
Ono što ih čini zanimljivima je to što je u njih ugrađen "emulator", tj. moddani software koji omogućuje gledanje kodiranih programa ako se ubace najnoviji ključevi.
Zato, OuttaControl nemoj bježati od natpisa FTA, ali obavezno uzmi receiver za koji postoji "emulator", a to su npr. Neotionbox i DigitallWorld SFT-1010![]()
evo tip na sat forumu mi je složio ovo
moja ti je preporuka:
sft-1010= oko 500 kn
disecq=40 kn
2x LNB=80 kn(pokazalo se da su neke noname sa 0.3 db bolji nego neki humax ili strong)
triax pijat 90 cm =200 kn(zavisi ti od pozicije u hr,sjever 90 dovoljan a jug 110-120- i vise pozeljan ali ako se dobro ustima moze i sa 90)
1m kabela=1 kn
scart kvalitetni=60 kn
nosač za 2 LNB=30 kn
konektori 5-6 kom=10 kn
zapravo preporučio mi je jedan s Card readorom i nekom ci slotom ali to mi ne treba pa ću proć 400 kn jeftinije i uzet 1010
jel ovo valja
ma valja, to će ti raditi ko' urica![]()
@Andrija mislim da si malo pobrkao neke stvari Neotion ima ulaz za kartice i mogucnost snimanja na HDD putem USB
http://img176.imageshack.us/img176/8566/dsc00678hs6.jpg
Bookmarks