Možda je već to netko spomenuo no ipak... nakon što sam instalirao Rally pro contest na svoju Nokiu 3650 i odigrao par partija primjetio sam nešto zastrašujuće. Igrica mi je pobrisala sve podsjetnike, rođendane itd. iz kalendara!![]()
Možda je već to netko spomenuo no ipak... nakon što sam instalirao Rally pro contest na svoju Nokiu 3650 i odigrao par partija primjetio sam nešto zastrašujuće. Igrica mi je pobrisala sve podsjetnike, rođendane itd. iz kalendara!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
...očito ima neki virus...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Može i nemora biti...na mojoj wap stranici se pola ljudi posljetitelja žalilo da aplikacije imaju viruse,ja sam ih osobno isprobao i niti jedna mi nije štekala,dok sam imao 3650(eh to su bili zlatni daniIzvorno postao Eminem
)insalirao sam puno toga li su mi sve aplikacije radile...tako da ja mislim da je problem malo dublji i da nije samo stvar u aplikaciji
Sram te bilo Viki dođeš nam samo da bi pitao ovo![]()
Viki i moj wap site za 3650: tagtag.com/myn3650 <--(malo spama neće škodit)
:bunny: Nije istina!Izvorno postao IggXy
![]()
Jesi ti imao slicnih problema sa kojom aplikacijom?
...zasad nisam,hvala Bogu...ali naskidao sam nekih programčića i vidjet ću najvjerojatnije sutra kakvi su,jer uzimam BT dongle...javim ako bude kakvih problema...
...a jesi imao problema samo sa tom aplikacijom(igrom),ili je bilo i drugih...
Za sad, da pokucam, nije bilo nikakvih problema. Ovo je zbilja prvi put i sasvim sam slučajno skužio u čemu je kvaka.Izvorno postao Eminem
![]()
Imao sam i ja neugodnih iskustava. I to neki dan. Tako da sam si morao kupit citac kartica da bih ju mogao formatirat. Bed...
I meni se na 6600 kalendar izbrisao,al ne znam od cega i kad ukljucujem mob uvek mi prvo pise apll.closed main
Izvorno postao Pinocio
Meni se takva ista poruka za nekad pojaviti. I uglavnom ne znam zbog čega. Najvjerojatnije zbog nekog programa, ali kako da znam kojeg.
...evo,nabavio sam BT...i primjetio sam da na kompu imam taj Rally pro contest za instalirat...e,ali bome neću....
...zasad,nekoliko sam stvarčica nabacao u mob i nemam problema...
I bolje ti je! Šteta jer je igrica sasvim okIzvorno postao Eminem
ja jos uvijek imam instaliranu tu igricu na svojem mobitelu i nemam nikakvih problema s njom...
Mess with the best,die like the rest ! ! !
Bookmarks