Uzmi mob po jeftinijoj cijeni...Ja imam 13000 bodova i bas gledam u zadnje vrijeme koj da upecam jer sam nedavno presla sa croneta na simpu.![]()
Ovak... Prije god. dana uzeo sam V300 i presao sa simpe na cronet pod ugovor (sa popustom za mlade). Negdje polovinom 3.mj mi istice i najvjerojatnije cu jos ostati 1 godinu na pretplati jer jos mogu koristiti popust za mlade. U +clubu imam nekih 12800 bodova i exclusive status. Kako najpametnije iskoristiti sve ovo? U biti dobro bi mi doslo nesto os sportske opreme, pa gledam mozda uzeti onaj 400kn voucher za Adidas shop (12000 bodova).
Neki savjet?
Uzmi mob po jeftinijoj cijeni...Ja imam 13000 bodova i bas gledam u zadnje vrijeme koj da upecam jer sam nedavno presla sa croneta na simpu.![]()
whatever
Sta ste vi imali racune 1000kn mjesecno? Odakle vam toliki bodovi u godinu dana?
1. bila sam dulje od godinu dana na Cronetu
2. pa znalo je biti vecih racuna![]()
whatever
ah strašno! Preko 1000 kn? Toliko sam dobio samo kad sam se u roamingu zaigrao malo...
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
da, znalo je biti povećih racuna![]()
na koju foru si presla s kroneta na simpu ?
Izvorno postao khideg
mislim da se zajebunila, koliko znam to nije moguće...nažalost!
da nije,zato i pitam?
Kupila simpa start paket a staru cronet karticu hitila...kao sto i sa vipa predjes na T-mobile...boze moj ljudi...
![]()
whatever
ne mozes preci, mozes jedino uzeti novi broj, preci znaci sve ostaje isto, samo drugi operater a to je nemoguce
Joj pa rabi se pojam za oba slucaja samo treba pojasniti sto sam i ucinila u prethodnom postu...![]()
whatever
ma dobro dobro.. "presla" si s kronet a na simputj uzela si simpu.
kako da vidim koliko imam bodova? (osim racuna)
na vipu si? pa odi na besplatni live portal i tamo imas
kakav live portal? wap?
da..to je besplatno
Izvorno postao Flejmka5
strašna logika, strašna.... jamačno često zbunjuješ ekipu oko sebe.
![]()
Bookmarks