pag . a možda odemo i malo južnije na koji dan![]()
Neka svatko ovdje napiše gdje ide na more?
moj ćaća mi je sljaka, ako mi ne vjerujete pitajte ga :D
pag . a možda odemo i malo južnije na koji dan![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
crikvenica,iako tu već zivim hahah![]()
a poslije mozda i na pag negdje se ode![]()
Ne pij dok voziš,prosut ćeš!!! ;)
Ičići i Kostrena ovako, a vikende, možda i godišnji, Baška.
Vise uzivam biti u Zagrebu preko ljeta, tako da cu otici na dva dana u Split na Iron Maiden i mozda dan-dva do Makarske.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
Ove godine turneja po jadranu....
mjesta gdje 100% idem:
Fazana-Pula-Crikvenica-Zadar-Sukosan-Biograd-Pirovac-Split-Ploce-Medjugorje
Brijuni![]()
Tko rano rani, zajebo je pjetla
zadar.........
Pag, i najvjerojatnije samo Pag, susjeda ima apartman, tak da bu super...
rab, kao i prošlih 10 godina(samo kroz vikend, dopi***** mi već
)
Zadnji uredio therrlu : 26-06-2008 u 00:06
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
makarska od 18.7. ide po grada ...
###1410989180026
More mi je udaljeno 10 min tako da...![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
grem tudej oko podne..s gajbom..imo prek vikenda a kam neznam..di je najblizhe..a ono neznam moram na raz na posel u utorak tak da bumo za daljnje ljetovanje vidjeli![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
ja, već po običaju (zadnje 2 godine), u Medulin... pa onda malo razgedavanje okolnih gradova...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
smrćo i ja ćemo ove godine na dugi otok. našla sam nam prekrasan mali apartmančić u uvalici sa svega 5 kuća. apartman je 5m od mora... prava romantika![]()
![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
na zrće raditi . . .![]()
![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
barcelona![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Zadar - Vir - Tisno - Murter
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
Zadar - Stara Novalja - Primošten
"Any intelligent fool can make things bigger, more complex, and more violent. It takes a touch of genius -- and a lot of courage -- to move in the opposite direction." - Albert Einstein
vjerojatno rabac za kroz vikend
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Skradin i okolica... A i što Rospaya kaže, u Zagrebu uopće nije tako loše po ljeti. Onak, kad ideš na job nije gužva, navečer po birtijama na Jarunu ili Bundeku...![]()
zasad samo solta, al mozda se zaletim jos di na koji dan![]()
due to budget cutbacks, the light at the end of the tunnel has been temporarily shut down. we apologize for the inconvenience.
Bookmarks