Na kakvom prednjem ekranu? Pitaš za T630? (???)
A što se imenika tiče, pa u čemu je frka ako ga prekopiraš u memoriju uređaja, nije da će ti se izbrisati podaci sa sim-a.
Nekoliko pitanja: Da li moram kopirati sve brojeve s kartice na telefon ili mogu nekako namjestiti da upotrebljava samo sim karticu? zatim da li na prednjem ekranu ikako mogu zamijeniti postavke, da si npr. stavim poruke i tel. imenik? i da li može vibra za poruke?
Na kakvom prednjem ekranu? Pitaš za T630? (???)
A što se imenika tiče, pa u čemu je frka ako ga prekopiraš u memoriju uređaja, nije da će ti se izbrisati podaci sa sim-a.
Prednji ekran=desktop vjerovatno
Ne moraš ako nećeš kopirati brojeve sa SIMA,možeš namjestiti da upotrebljava samo sim karticu.
Dvjema funkcijskim tipkama ne možeš mijenjati funkcije.
Vibra može za poruke.
A da pročeprkaš malo po meniu možda bi i sam skužil.
Nikako ne mogu poslati mms, aktivirala sam wap i sve, ali ne želi slati mms.. Please help
nazovi vip službu za korisnike i nek ti oni pošalju samoinstalirajuće postavke za telefon (za MMS, ne wap) i moraju ti još uključit samu uslugu MMS-a tam kod sebe, to ti sama ne možeš...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Ne zamjerite mi ako je ovo već negdje odgovoreno, ali pitam za prijatelja: podržava li T630 mp3-jeve za zvonjavu? A i hitno mi je, pa ono...![]()
Ne podrzava MP3, samo MIDI fajlove.
A i AMR, ako ti pomaze... Samo ne za zvonjavu.![]()
Zadnji uredio ravilov : 13-12-2004 u 07:01
a ima i na sonyericsson.comIzvorno postao Hope
BigAnimal.net Cage of Pleasure
Nightlife, lifestyle, humor, komadi, zabava bez-gravitacije za svakoga!
Bookmarks