Kaj nitko ništa ??? Pa kak vi stavljate .mp3 na v525 i dali vam sve radi ???
Mene zanima kako neku .mp3 pjesmu staviti kao ringtone ? Na koji način to trebauploadati na mobitel, jer ja je stavim pomoću P2K Mana na mob u /a/mobile/audio/ ali tada mogu samo poslušati te pjesme, ali ih nemogu i staviti da mi zvone kad me netko zove.
Tj. uspio sam staviti pjesmu na način da odem u Zvukove i tamo odaberem opciju "Apply as Ring Tone". Ali stvar opet ne radi jer kad me onda netko zove ne čuje se ništa. Evo podataka o tom mp3-u
Vrijeme trajanja: 0:16 min
Veličina: 131kb
Bitrate: 64 kbps
Što je najgore ne rade mi ni MIDI datoteke koje su veličina oko 11.1 kb
Ima li tko kakvu ideju kako ih natjerati da rade ???
asp385.com - prvi hrvatski .NET magazin
Motorola v525@v600
S/W: TRIPLETS_G_0B.09.4FR
Flex: SE452AXXP10F9
Kaj nitko ništa ??? Pa kak vi stavljate .mp3 na v525 i dali vam sve radi ???
Motorola v525@v600
ja sams ebi stavio preko bta jer mi nece instalirat v600 instalira samo modem... i radi mp3 velicina je 240kb i svira kao zvono i stavio sam si neki mali mp3 za poruke i on isto radi...kazem preko bta...
Meni kad je frend poslao preko BT isto mi radi, ali kad saljem preko kabla nece ! Zašto ?
Motorola v525@v600
Ja stavljam preko mobile phone toolsa, oni su mi najjednostavniji, samo prevučem melodiju na mobitel, i sve radi ko sat.
Ili si dio problema,ili si dio rješenja
--Android OS--
normalno to radim preko usb-a.
--Android OS--
Ja sam instalirao mobile phone tools, ali valjda nema drivera za v525 model i uopće ne znam kako pomoću tog programa staviti bilo što na mob ?
Motorola v525@v600
moraš instalirati i update sa 1.23 na 2.16 verziju, sve to možeš skinuti sa http://coma.fsb.hr/motorola/ , da bi dobio verziju za v500.Priključiš mobitel i pustiš da ti ga on prepozna i to je to.Ako ti ne bude htio prepoznati mobitel probaj ga ugasiti i opet upaliti,jer nekad zna popizdit.
--Android OS--
Imao sam isti problem na C450,naravno sa MIDI fajlovima. Problem nisam uspio rijesiti nikako osim skidanja melodije preko WAP-a. Sa C550 i V600 tih problema nemam. Jedno,ali samo JEDNOM uspio sam promijenom atributa u 0 natjerati jedan MIDI da proradi,ali nikada kasnije to nije pomoglo...
WEB:/Merlinova učionica
*/\/\otorola Moto G, Defy*
Evo sad sve radi. Štos je u tome što moram uploadati melodije preko MPT, jer taj program vjerovatno automatski osvježava i ringtone bazu, dok s P2K manom to nije taj slučaj.
Evo sad rade i .mp3 i .midi i SVE!
Pozdrav
Motorola v525@v600
Bookmarks