Nokia jest velika ali prosiriva memorija,dobra kamera,symbian os,mozda cak bolji zaslon...i jeftinija
...ne znam šta je bolje uzeti...volim Siemense,al opet,i Nokia nije loša iako je većih dimenzija...
...inače,imam ponudu za Nokiu - 1500 kn...a opet,novi Siemens košta 1800 kn...šta bolje uzet...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nokia ima symbian i proširivu memoriju, ali je cigla.
Ako ti nije bitno što nosiš ciglu u džepu, uzmi nokiu.
Ali mislim u usporedbi sa CX65.
siemens cx65. neznam kak ti hoces ali novi siemens naspram cigletine.... mene bi bilo sram da izvadim to iz dzepa(bez uvrede)
Jest da je cigletina, ali zato ima symbian i MMC.
...čuj,ipak sad gledam da uzmem neki dobar mob sa BT-om,dobrim zaslonom i ugrađenom kamerom...a tu spada i velika memorija...a veličina nije bitna...
...imam priliku uzet 3660,al je problem u tome što sad trenutno nemam lovu...pokušavam prodat ovu N3300,ali nitko neće...pitao sam frenda dal bi se mijenjao,ali njemu treba cash lova pa neće...inače bi mu dao N3300 + 300 ili 400kn...
ak ti nije bitna veličina onda uzmi tu nokiu
Slažem se, ak ti nije bitna veličina (ni izgled (stvar ukusa)), uzmi nokiu, ali ja ju nikad ne bi!Poslao: dj_velja
ak ti nije bitna veličina onda uzmi tu nokiu
Donekle istina!Kad sam dobio 3650 svima je bio dobar,došla 6600 onda je bio ciglaPoslao: ..::HRCO::..
siemens cx65. neznam kak ti hoces ali novi siemens naspram cigletine.... mene bi bilo sram da izvadim to iz dzepa(bez uvrede)
@Eminem kaže da mu vel. nije važna onda mu je bolje nokia,a i siemensi se dosta kvare
Ako ti veličina nije bitna onda svakako 3660.
...bit će red uzet ga,ali kad se ne mogu riješit ove svoje 3300...nitko je neće kupit,inače bi ja već imao 3660...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 11-09-2004 u 22:01
...evo,konačno sutra uzimam 3660...
...hvala svima na pomoći i savjetima......
![]()
Bookmarks