Razmisljam o kupovini ovog mobitela (trebao bi biti jako slican 6120) pa me zanima vase misljenje (to bi mi bio prvi Symbian).
Zapavo, trazim mobitel na koji bi mogao instalirati neki dobar program za citanje knjiga. Idealno bi bilo kada bi knjige mogao drzati na kartici (dakle, program treba imati pristup file sistemu). Koliki je problem na 6120/4 instalirati qreader, mobipocket ili isilo?

Odgovori uz citat
Osnovne karakteristike se lako u 10-tak sekundi pregledaju bilo gdje na netu. Takodjer, valjda svi review siteovi koji su radili ikakvu recenziju prikazu kako se koristi fotic, kamera i slusa muzika. To su stvari koje moze skoro svaki moderni mobitel. Ljudi valjda kupuju Symbian zbog stvari koje su specificne za njega. Recimo, mene bi, kao nekoga tko ne zna nista o Symbianu, zanimalo da vidim kako izgleda taj Quickoffice, koliko je upotrebljiv Acrobat, koje je jos korisne programe moguce instalirati... te se stvari u recenzijama eventualno spomenu da uopce postoje (jedva da se negdje pronadje kakav screenshot a kakvi video).

Bookmarks