Pozdrav ljudi.Ovdje sam novi a naravno,došao sam do ovog foruma zanimajući se za digitalce jer planiram kupiti jedan.
Dakle,ovo mi je 1. digitalac koji kupujem.Do sada sam imao analogne fotoaparate koji su mi i dan danas draži ali vrijeme čini svoje i vrijeme je za digitalac.
Prva stvar na koju sam gledao je cijena a to je do 1500kn,kao što i dosta ljudi ovdje traži a nakon toga tražio najoptimalniji..Nakon intenzivnog traženja sam uspio suziti izbor na 3 digitalca:
Sony W130
Pentax optio M50
Canon ixus 75
E sada,osnovna mi je briga kvaliteta fotografije.Nit težina nit izgled(dobro da sad ne bude neka rozi rugobanit dimenzije.Kvaliteta fotografije.Fotografiju obožavam i iako sam amater što se tiće slikanja,znam po par sati samo gledat fotke.A glavna mjesta gdje slikam su izleti,koncerti i tulumi.
Dakle,zanimaju me vaša iskustva s ova 3 fotoaparata ili ako mi imate za preporučiti još kakav fotoaparat koji bi za ove novce bio u redu.
Pri izboru sam osim cijene gledao i zoom,žarišnu duljinu,doseg blica,ISO,IS i kvalitetu filmića.Znam da je puno parametara ali na kraju sam uspio nekako suziti izbor na ova 3.
I naravno,ako se sjetite još nečega što bi mi moglo biti bitno a ja to još nisam skužiosamo pitajte pa vam ja odgovorim.
Zahvaljujem na komentarima.

nit dimenzije.Kvaliteta fotografije.Fotografiju obožavam i iako sam amater što se tiće slikanja,znam po par sati samo gledat fotke.A glavna mjesta gdje slikam su izleti,koncerti i tulumi.
Odgovori uz citat
Bookmarks