Bok.
Namjeravam kupiti taj model, pa me zanima iz prve ruke kakav je fotic, kakve su slike, brzina?
Nemam para za nesto bolje, a ovaj fotic mogu dobit zapakiran sa garancijom za 400 kn. Mislim da vrijedi te pare
Bok.
Namjeravam kupiti taj model, pa me zanima iz prve ruke kakav je fotic, kakve su slike, brzina?
Nemam para za nesto bolje, a ovaj fotic mogu dobit zapakiran sa garancijom za 400 kn. Mislim da vrijedi te pare
Nemam potpisa, jer neznam kaj da napisem!:-(
Za 400 kn u kutiji sa garancijom ne moze biti los niti se za tu cijenu bas moze traziti dlaka u jajetu.
Dakle za tu cijenu dobiti ces odlican aparat.
Aparat sam imao prilike oprobati i od nekakvih losijih stvari bi spomenuo poprilicno vrijeme punjenja bljeskalice nakon okidanja i poprilicno cudno izveden nacin zoomiranja (ovo je mozebitno subjektivno i mislim da ako se korisnik navikne na takav nacin, isto ne predstavlja neki problem).
Ipak, ponovno napominjem, svakome se modelu vrlo lako daju naci ponekakve mane, a za taj iznos mislim da nema boljega.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
hvala na brzom odgovoru.
za 450 kn cu jos i dobit novi punjac i baterije.
otvoren je samo zato da vidi dal je sve unutra i par slika je okinuto da vidi da radi. imal sam do sad a540 i isto mu je trebalo malo duze za blic, ali mislim da je to baterija. stavil sam jace baterije od frenda i onda je poletil.
Kupil bi inace nekakvu masinu, ali nemam sad para. sad imam po par rodjendana svaki mjesec, pa moram nesto kupit da mogu skljocat.
" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."
bas za to i meni treba. nisam neki fotograf. najlakse mi je stavit na automatiku i bok. tu i tam po scenama slikama. cijeli dan snimam svakakve terene( geodezija), pa mi je dosta snimanja i slikanja.
danas sam uzel fotic. star je mjesec dana. samo je isproban da radi. slikal sam malo vani i unutra i mene apsolutno zadovoljava. isto ko i a530.
Hvala na savjetu.
e da, za 450 kuna sam dobil potpuni paket kaj ide s foticem i baterije s punajcem.
pozdrav
jel zna netko jel moze ovaj fotic na slikama stavljat datum i godinu?
Manual mozes pronaci na nize navedenoj lokaciji:
http://software.canon-europe.com/sof...207.asp?model=
Pa provjeri sto te zanima.
Bookmarks