Vjerovatno mu je memorija puna. Ja obicno isključim pa ponovo upalim, to očisti ram. Vjerovatno ima i efikasniji način čišćenja RAM-a ali meni ovo funkcioniše.
Katkada mi se dogodi da kada otvorim slide od kamere na svojoj N73, da se ništa ne događa osim što se uključi pozadinsko osvjetljenje u Stand-by-ju.
Jučer sam baš htio nešto fotkati, bilo mi je hitno, povučem cover i - ništa. Malo je trebalo da je ne opalim o pod.
Sada radi OK, ali problem je što mi se to zna javiti s vremena na vrijeme. Može li se to popraviti i, da, jel itko imao sličan problem?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Vjerovatno mu je memorija puna. Ja obicno isključim pa ponovo upalim, to očisti ram. Vjerovatno ima i efikasniji način čišćenja RAM-a ali meni ovo funkcioniše.
I meni se to događa, jedan dan mi opce nije radilo, pa sam probao sa poklopcem od druge maske i radilo je. Pa sam vratio stari poklopac i od tada radi bez problema
to se meni dogadjalo na N70. moze razlog i biti-poklopac. kada skinem poklopac i stavim neko sredstvo npr. spic od olovke na prekidac od kamere, ona se upali. probaj i to, ako bas ne bude do memorije.
Meni se događalo da kad otvorin poklopac kamera se upali ali onda malo poslije toga ugasi tako par puta. Odnia san mob na popravak i kad su mi zamjenili poklopac nije se više događalo.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
e, probaj uzet neki metal, žicu nekakvu (koja provodi struju naravno) i dodirni one obe žice ispod maske koje vire, za paljenje kamere, ako se ne pali kamera, onda nije do maske..
Ako imas garanciju za mob ovaj kvar bi ti trebali oni besplatno popravit, bar meni jesu, jer mislin da je to neka greška kod mobitela, a ne mehanički kvar.
to ne cisti ram. nego je jvm (java virtual machine) koji ubrzva rad java aplikacija a ne mobitela u cjelosti
Pobjeda u svađi na forumu je kao pobjeda na Specijalnim olimpijskim. Ni jedno ni drugo ne umanjuje činjenicu da si retardiran
Bookmarks