Bi li mogla radije zaljepiti nam jednu sliku da vidimo kako slike izgledaju?
imam mobitel sony ericsson K800i i mislila sam da je kamera besprijekorna, prije jedno mjesec kad sam ga kupila ustanovila sam da mu kamera nije dobra, bolja mi je bila ona na bivšem K750i ali mislila sam da je možda do namještanja scena itd. svašta sam pokušavala ali slike su i dalje bezveze
čula sam da postoje kamera driveri koji bi mi popravili kvalitet kamere
možete li mi molim vas DETALJNO objasnitit kako i s čime to da radim itd.
ali molim vas (inzistiram) ;-) na detaljnošću jer ne želim da ga pokvarim
hvala
Bi li mogla radije zaljepiti nam jednu sliku da vidimo kako slike izgledaju?
tako je, jer izgleda da je nešto u kvaru...nemoguće da k750 ima bolje od k800![]()
evo slikano danas na planini sa K800 (ova je i dobra ali kad nas ljude slikam i fino stojimo katastrofa ispadnu, nikome se lice ne vidi kako treba)
http://i4.tinypic.com/8ayecgk.jpg
a evo ovo sa K750 slikano podavno na moru
http://i15.tinypic.com/6sl9kpi.jpg
znam da su uvjeti različiti kod ove dvije slike ali kad god slikam u bilo kakvim uvjetima sa K800 mi slike loše ispadnu
pomoć
Zadnji uredio kellys : 23-12-2007 u 02:02
Pogledaj malo opcije oko kvalitete slike,izoštravanje vjerovatno bi onda trebalo biti bolje...no ova slika mi se čini sasvim ok
stavi velicinu slike na 3 mpx ,kvalitetu slike na visoka a uvjete u kojima slikas mjenjaj na mobitelu ..ak ne valja i dalje bubni nove drive gore..![]()
For the hoven lands...
Imas temu o flashanju i ubacivanju drivera, kao što tražiš.. autor: milanche91
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=50044
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
Namisti kvalitetu i velicinu sliku na visoku/veliku...Probaj paliti gasiti stvari tipa macro/night mode....
Jesi sigurna da je tebi ruka bila skroz mirna kada si slikala?
I probaj staviti novi driver na njega...U linku povise imas sve to lijepo opisano
ne znam koliko ti to znači, ali ova slika sa skijanja je daleko bolja nego ova s mora. onda dalje, morska ej slikana u puno puno boljim uvjetima za bilo kakav fotić od ove zimske.
a na k800 si probaj podesiti shoot mode na normal i što više ovih ostalih podešenja na auto, ili nešto slično. moguće da ti je u postavkama nešto promjenjeno.
skini neki noviji driver za k800 i ak se znaš služiti farom ili xsom nebi trebao biti nikakvi problem![]()
![]()
![]()
ma sve sam to uradila, kvaliteta slike visoka, 3MP format, stavila sam scenu Plaža/Snijeg i slikala
na toj sceni je fokus onaj beskrajni (ja mislim da se tako zove) ko da ga nema, odmah okine, slikala sam i uz pomoć BestPic i opet sve isto
dok sam imala K750i uvijek mi je bila makro fukcija uključena i blic sam ponekad koristila
na ovom sad izvodim sa ovim scenama itd. a najgora mi je ova xenonska bljeskalica, slike mi npr. kad slikam ljude, pozadina bude mrak a ljudi nekako ledeno bijeli
na k750 mi se lijepo ukombiniralo sve to
ajd....valjda sam navikla na slike od K750
dali da probam i na ovom stalno imat uključen makro
i još nešta.....ako ubacim te kamera drivere, jeli mi onda kvaliteta fotografija bude vidljivo i znatno bolja???
bubni nove drivere gore
makro ukljuci sama sa broje 4 ja mislim...
slika ce ti biti bolja ne sad ono 100 % al bar 30 % ce biti![]()
For the hoven lands...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
aj vidi da li ti je makro ukljucen???
ako ne onda si stavi neki camdriver
###1410989180026
Kod mene,ne da su slike loše,nego otprilike 10 posto slika ne uspije,odnosno sastavi mi jednu sliku od 4 slike koje sam izbrisao davno.I na video snimanju mu se desi da u po frke zablokira,pa kasnije nastavi,pa se mješaju videa.Ma nema totalni je mix.Ako neko zna kako da se riješim ovih tegoba nek javi.Hvala.
Da nemas problema sa karticom? Probaj je preformatirati.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Mobitel sam uzeo prije 2 mjeseca i nije s mreža.Original je.Softver R1JG001 i kako sam vidio rađen je za jugoistočnu Evropu i da prije nije ništa čeprkano po njemu.Kad hoću na njemu da izvršim preuzimanje novog softvera,uvijek mi stigne odgovor da je u njemu poslijednja verzija.
Kolko ja znam, K800i slika odlično, ali kamera mu ne valja, čuo sam za drivere za kameru, ali onda se poništava Cyber-shoot i fotoaparat više nije megapikselan nego je VGA, što je dobro za kameru, a loše za fotku. To svjedočim jer ga imam.
Momci ,u svakom slučaju hvala vam na savjetima.
Bookmarks