Ovako, sada trenutno imam Samsung D900i i posto ga moram dati sestri jer je njen crko želim kupiti jedan od ova dva u TELE2. Zelio bih vasa misljenja. Obadva su mi super izgleda no i karakteristike nisu lose. KOJI?
ILI
![]()
Ovako, sada trenutno imam Samsung D900i i posto ga moram dati sestri jer je njen crko želim kupiti jedan od ova dva u TELE2. Zelio bih vasa misljenja. Obadva su mi super izgleda no i karakteristike nisu lose. KOJI?
ILI
![]()
Zadnji uredio twix03 : 04-05-2008 u 13:16
ovisno za sto trebas mobitel...muzika,kamera...ili izgled daj malo vise informacija...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
izabrao bih KG 810 jer mi se nikako ne svidja onaj kotacic za upravljanje na Shineu.
Hmm... Pa kad pogledam na samsungu sam slušao dosta mp3, fotografiro bas i nisam (ono kad me netko natjera da slikam i snimanje isto) no i izgled mi je vazan faktor u biranju.
LG shine mi je ljepsi ali nije ni onaj drugi po izgledu los
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-05-2008 u 18:06 Razlog: koristiti opcije EDIT
SHINE svakako
jer odmah dajem prednost zbog;
Display : 240 x 320 pixels, 2.2 inches
Card slot : microSD (TransFlash), up to 2GB
Camera : 2 MP, 1600x1200 pixels, autofocus
Kotačić je stvar navike.
Prijatelj mi ima Shine i u njegovim rukama "leti" po menu.
Kažu i za N73 Joystick ne valja a meni ne može bolje služiti!
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
Iako imam KG810 preporučio bi ti SHINE, KG810 ima jedan veliki nedostatak ako slušaš glazbu. Nema memorijske kartice, a 128MB se brzo napuni.
Uostalom, ima tu http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=55344 malu recenziju o KG810.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Da imate vi pravo. Dobro sam procesljo i proucio karakteristike zakljucivsi da je Shine puno bolji![]()
. Kupit cu ja njega. Dali je titanium boja naj muzevnija (srebrna, zlatna, titanium). Izgleda da cu ja titanium! Posto su ove dve boje vise za zene (barem tako mislim!!!)
![]()
![]()
Nikako titanum jer se na njima tipke trose i dodju srebrne.
Tko rano rani, zajebo je pjetla
Znači Lg shine srebrne boje??
Definitivno...ja imam titanium i cijela tipkovnica se pocela guliti.
Evo još jedno pitanje (za one koji imaju LG shine):
Dali podržava teme? Kakav je software? I dali je igrice lako instalirati ili imaju cake?
Igrice nisam probao instalirati, a niti teme.Sto e tice softvera malo je cudan, ali radi OK.Kada se naviknes na onaj kotacic letis po menijima.
OK! Znači kolko sam pročito uokolo, čini mi se da i se bas i ne razlikuje od Samsunga D900i, pa mi se nece bit tesko navić!!! Molim moderatore da temu ne zatvaraju jer kada kupim mobitel zelio bih napisati svoje dojmove. Hvala.
...za dojmove postoji LG podforum, i tema o tome modelu pa tamo možeš opisati svoje doživljaje...
Stoga
Ukoliko netko bude imao potrebe ponovno razgovarati o ovome, tj. ako kupuje/zamjenjuje sličan mob, neka me obavjesti na PM - i temu ću ponovno otvoriti.
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks