za to sigurno nije kriv DVD Fab.pokusaj pokrenuti film na nekom drugom playeru ako mozes.
Iskopiram cijeli filmski dvd,sa dvd fabom licenciranim, i na kompu mi rade i titlovi i film super, a na dvd player na tv-u, ocita cd i stane, ili ga uopce nece pokrenut, zasto to, da li je mozda razlog to kaj je dvd neko sranje fuego espana za 300 kuna, da li bi citalo na skupljem playeru??? hitno mi je. pozz
"Tko pocne trcati za srecom, uvidjet ce da ona od njega bjezi." - H.E.Fosdick
za to sigurno nije kriv DVD Fab.pokusaj pokrenuti film na nekom drugom playeru ako mozes.
evo sad sam sprzio sin city original, i radi bez frke, a neki nece, sigurno je do player , govno usrano za njega dao 300 kuna a nis ne valja, izgleda da moram ubost neko pravo kucno kino a ne ova sranja.
ici cu danas kod frenda pa cu probat i na njegovom, on ima isto smece(quadro) .
Quadro čita gotovo sve,ali neki Vivaxi i Smartboxi bas i nece sve citati.
pa u cemu je onda stvar ,dal je stvar u przenju ili u dvd playeru?
Može biti do samog DVD-a na koji si spržio. Možeš pokušati snimati na manjim brzinama.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
e kad odem u dvdfabu na kopiranje samo glavnog filma, bez ostalih sranja onda radi bez frke, a kad stavim cijeli disk onda mi sere. promblem rijesen,znaci trebam kopirat samo glavni film.
probao ove kaj mi nece raditi na samsungovom kucnom kinu i radi super, samo na mojem nece.
e pa sad znas u cemu je problem.DVD Fab moze prziti i cijele diskove,a i samo film.
neznam kako si ti radio i sto ali ja sam koristio dvdshrink i dvd-i se vrte na apsolutno svim markama uredjaja...przeno na 16x traxdata...a snimao sam crtice za djecu(njezinu), pa onda bi posudila prijateljicama i svima je radilo...
Bookmarks