Pozdrav svima,
ovo mi je prvi post, ali sam se specijalno zbog njega registrirao na cafe.mobil da jednostavno nisam izdrzao a ne komentirati (izludjenost i pizdarije) uredajaj u topicu.
Dakle, mobitel sam posudio na par dana zato sto sam htio istestirati moze li on za skoro 2kkn manje ponuditi nesto kao TyTN II. Specifikacije na papiru su izvrsne, ali u praksi ipak.. ne.
- BT slusalice (bilo koje) spojene na njega imaju nevjerojatnije distorzije, stalno se disconnectaju a automatsko asociranje je pain-in-the-ass, isprobao sam sa Nokia BH-300 i onim jeftinjakom sto je dijeljen na WinDaysima
- sam zvuk dok razgovaram je pretih makar sam oba slidera povecao na najjace, rjesenje mi je vanjski speaker staviti na najtise, kvaliteta zvuka je ocajna - ne znam jel bi to okarakterizirao kao bunar
- i jedno i drugo cijelo vrijeme uz sebe imaju efekt kao da ste stavili mikrofon visoke osjetljivosti na novi maslenicki most za vrijeme najvece bure![]()
- kad upalim mobitel nekad nadje gsm mrezu, nekad ne, svaki tren sam ocekivao plavi ekran sa porukom "Insert SIM."
- svako malo se mobitel zblokira i onda ga moram resetirati (naravno), ali se onda prilikom podizanja nekad vidi wifi modul, nekad ne, nekad se naknadno pojavi u wireless manageru. iritantno.
- NE MOGU KORISTITI MOBITEL KAO JE***I DIAL-UP MODEM NA LAPTOPU. ono. wtf? na forumima kazu da je to disableano od strane microsofta jos od wm5 ali da 3rd party proizvodjaci (HTC, ocito) imaju mogucnost enableanja. 'hack' koji sam nasao na ovom forumu ne radi, ocito, kao niti drugima.
- zvuk zvona je pretih, zvuk poruke je pretih (old-skul nokia sound, anyone?)
- internet connectivity i konfiguracija je ok, googlemaps koji dolazi sa uredjajem je ok, ono sto iritira je stalno mijenjanje nacina rada, a to otprilike karikirano radi ovako: 3g 3g 3g gprs hsdpa hsdpa gprs edge edge hsdpa gprs hsdpa gprs 3g 3g 3g edge edge hsdpa.. ne bih nista rekao da sam u nekakvom pokretu ali sjedim na kaucu sa laptopom na stolicu a na njega je mobitel spojen usb-om i cijelo vrijeme stacionaran. ocito sad shvacate i zasto se mora cijelo vrijeme puniti..

Odgovori uz citat

Bookmarks