veća memorijska kartica neće ubrazti mob, ali bi ti mogao pomoći novi sw
imam tu nokijicu već godinama. i služi me svaka čast, i još uvijek mi je lijepa bez obzira što je već laganini bakica. razmišljala sam da si kupim novi mobitel ali zapravo i nije mi potreban. ovaj mi je sasvim ok.
e sad ja bi ovu svoju nokiju malo updejtala, pomladila je ako je moguće?!?! ono što me najviše mući je taj spori soft. u zadnje vrijeme je postao sve sporiji, i sporiji... koma. možda da kupim veću mem karticu ili nešto?!?!
jel se može išta napraviti s ovom njokicom?![]()
Zadnji uredio Ico : 07-03-2008 u 13:23 Razlog: maknuto ono da ti to netko napravi. (moguć oglas) ;)
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
veća memorijska kartica neće ubrazti mob, ali bi ti mogao pomoći novi sw
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
JEdino upgrade sowtware, al neces dobit nesto previse na brzini. Prakticki nista
backup napravi, hard reset, instaliraj samo provjerene programe
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
@fly::nan -
0. ajmo iz pocetka - prvo napuni bateriju do kraja i utipkaj *#7370# , ili ako mozes upadejtaj mob prek interneta.
1. usnimi samo osnovne programe, bez ikakvih kvazi nepotrebnih programa, dakle samo one najnuznije (max 10ak programa, imaj na umu da ti programi ne rade u pozadini, samo ako je nuzno)
2. postavi tvornicku orginal themu, ili nadji neku estetski dotjeranu themu koja nije zahtjevna. kako ces znati da li je zahtjevna? - isprobaj vise theme, pa ces vidjeti.
3. preporucujem da svaki dan restartiras mobitel - ugasis ga normalno i upalis...to mozes putem Fexplorera(restart phone)
to bi trebalo biti to. mob ce biti osjetno brzi.
-preporucujem ti da ne kupujes neku veliku karticu, jer sta ce ti? taj mob ima ako se ne varam procesor oko 120mhz, i jako malo rama.. sto je jako slabo da ista pregledavas na memorijskoj.
hvala vjeko... hvala svima na odgovorima
namjeravam napraviti kako ste rekli s ovim kodom.... samo prvo moram prebaciti sve podatke s moba na komp. javit ću kak je prošlo![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
3230 se ne moze updejtati preko neta
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Znam da "oživljavam" stare forume ali moraš vidjeti ovo:
http://www.getjar.com/products/11511...tandardEdition
A kad ti istekne sve što trebaš je: spoji mob na komp, odi na aplikacije i izbriši sve fajlove s imenom memory up(osim aplikacije)...
Bookmarks