Ovako, odlučila sam kupiti novi mobitel i sada... ne znam koji bi od ova dva... koji je boljiŽ? imate li vi kakvih iskustava koji bi mi preporučili? I ima li koji od njih neke baš ono mane velike?
Ovako, odlučila sam kupiti novi mobitel i sada... ne znam koji bi od ova dva... koji je boljiŽ? imate li vi kakvih iskustava koji bi mi preporučili? I ima li koji od njih neke baš ono mane velike?
ovisi koji su ti prioriteti..ja cu to sad napisat glavne razlike iz prakse.
u600
laksi ljepsi tanji , baterija traje u prosjeku pola dana krace od g600 , ima touch tipke (nekom je to prednost nekom ne).mogu se zumirat apsolutno sve slike , na g600 se nemogu sve.
g600
bolja kamera , slusalice imaju ulaz za normalne klasicne 3,5mm slusalice (veelika prednost bar za mene) , 512mb kartica u paketu (u600 0 mb), smimanje videa up to 640/480 (u600 352x288).
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Po meni je g600 bolji model!
bez puno razmišljanja bi uzeo g600 ...
razlozi: bolja kamera, fizički malo manji (osim debljine), jača baterija, noviji soft (koji je bar u nekliko detalja bolji od onog na U600). A i noviji je model...
ulaz za slušalice je "normalan" kao i kod U600. samo što se sa G600 dobije adapter za 3.5mm slušalice...Izvorno postao stamp1
i da, još jedna stvar, g600 nema one touch-tipke (osobno mi je bolje kad ima klasične tipke)
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
sve sam ja to napisao..
ulaz je normalan , samo ima jos jedan nastavak za obicne slusalice.
kak to mislis da je fizicki malo manji??nisam zamjetio. u praksi , ono sto se prvo vidi je da je duplo tanji u600 od g600 , a i materijal koda je drugaciji.
da ne pricam da je u600 za četvrtinu laksi od g600
lol
da g600 nema touch tipke , ima nekakve sveej okruglaste. meni je ovo touch fora, ali zahtjeva privikavanje.
ima jos jedna caka u softwareu g600 ,a to je da ja na svom mobitelu kad krenem pisat broj onog kom saljem , cim napisem npr. 0915 on mi vec dalje ponudi sve koji imaju takav pocetak . na g600 nema tog.
ne vidim inace bas prednosti u softu g600.
bas dosta frend i ja usporedujemo , i on kaze da mu je sad moj bolji.. meni je njegova kamera fora.
malo je "niži" i uži (ne tanji, već uži). ali to se skuži kad se stave jedan pored drugog i malo pomnije pogledaju...
tipke kod g600 su okrugle, ali se ne okreću, tj ona navigacijska tipka odaje dojam kao da se okreće, ali zapravo se ne okreće... već je "fiksna"...
to sa brojevima, mislim da mi je radilo na g600. ali nisam ziher... mislim da ovisi o onme kakav način upisa brojeva odabereš (ono pero ili normalni brojevi).
A što se prednosti tiče, jedna koja je meni dobra: automatsko spremanje poslanih poruka...
ico , u600 je jedan od najtajnih mobitela na svijetu.
kvragu , na kutiji mi pise velikim slovima "10.9 milimetars matters"
http://www.gsmarena.com/samsung_u600-review-170.php
citat
no kazem , to ce vjerovatno vecini bit manje bitno . meni je bitno da u sakou ne nosim rucnu granatu nego nesto sto jedva osjetim.Samsung U600 is a bit slimmer than U700 and stands at only 10.9 mm thickness. Actually that makes it the world's slimmest slider
znam ja da je on tanak...
lijepo sam ti napisao da je UŽI (NE tanji, već uži) kada gledaš u širinu mobitel... ono od plastike lijevo od tipke 1 do plastike desno od tipke 3!
no dobro...
back on topick
Iako baš ne preferiram Samsunge ali odlučio bi se za G600 samo zbog bolje kamere...a U600 bi uzeo zbog dizajna...
G600.
Imao obadva i g600 je dobar nasljednik u600.
Bookmarks