Samo pitanje,kako on može slikat ako blenda nije otvorena?
A inače,meni se to nikad nije dogodilo,ali ima po stranim forumima dosta ljudi koji se žale na to... Vjerojatno će novi softver pomoć![]()
Danas uzeo flashani k850,nesto mjenjan softver jel je iz uvoza..
i sad nemogu otvoriti blendu od fotica,slika on al ona se ne otvori..
kaze mi ovaj od kog sam kupio mob da mi mora ponovo flashati,neznam hoce li to pomoci.. jel imao neko slicnih problema?
Samo pitanje,kako on može slikat ako blenda nije otvorena?
A inače,meni se to nikad nije dogodilo,ali ima po stranim forumima dosta ljudi koji se žale na to... Vjerojatno će novi softver pomoć![]()
K850i bi trebali povuci iz prodaje.Moja frendica je imala k850i i puno puta se kvario,ne radi svijetlo na tipkovnici,pa ne vibrira,pa se ugasi,pa ne radi fotic,katastrofa!! i zamijenila je za novi k850i i opet problemi!K850i treba povuci iz prodaje jer ima tvornicku gresku
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Pa slika, uslika crno,znači softver valjda ne povuče tak poklopac...a baš me je razočarao nabrzinu k850..inače k800 mi je odličan bio
Ja imam k800i vec mjesec dana i nijednom se nije pokvario,k800i i k810i su kvalitetni mobovi,cak su bolji od k850i,bez uvrede.Meni je k850i super lijepi ima sve cak 5.0 mexapiksela,ali se stalno nesto kvari,to nije u redu jer mu je cijena od 4000-5000,nije fer!Zato kazem da je bolje k850i povuci iz prodaje dok ne srede bugove i probleme.
Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
Nema nikakvu tvorničku grešku. Ja ga imam od 11. mjeseca i radi bez greške, nikad ništa nije štekalo. Dva moja frenda isto imaju k850i i njima isto radi bez greške. Možda je problem u krivo flashanim mobitelima ili u određenoj seriji mobitela ali ove za koje ja znam rade bez problema. Sa zadnjim softverom mob radi stvarno brzo, kamera je poboljšana, ja nemam nikakve primjedbe.
PREDATOR
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Sutra ga vraćam nazad da se flasha, danas probao nadograditi softver,ali već imam najnoviju verziju gore,tako da ništa od toga..
Bookmarks