Za display ne znam, ali nemojmo u istoj temi mijesati dva problema.
Ako si otvorio temu za K750, onda nemoj u njoj pricati o W950.
Imam K750i.. i mob mi stvarno super radi... no nesto mu se desilo.
Nakon nekog vremena rada okrene mi se slika na displayu ili skroz poludi i prikazje neke glube crtice ili mjenja boje.
Mob mi nije nijednom pao ili se na neki način oštetio.
Nosio sam ga na servis i tamo mi je tip stavio software od w800i.
Neko vrijeme je normalono radio i sad je opet sve po starom...
Mobitel sa rastavio... očistio kontakte no greška se svejedno ponavlja.
Ima netko ideju u čemu je problem?
I da... još nešto
Imam w950i i puko mi je display.
e sad... nemogu nosit mob na servis zato što mi je mob pun kojekakvih slika... poruka.. i ostalih stvari koje nisu za svačije oči...
zna li netko di bi mogao kupiti display pa da ga sam zamjenim doma?
Hvala svima na odgovorima.
Nadam se da ce mi bar malo pomoci.......![]()
![]()
![]()
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Za display ne znam, ali nemojmo u istoj temi mijesati dva problema.
Ako si otvorio temu za K750, onda nemoj u njoj pricati o W950.
pokusaj mu i ti staviti novi FW, ako nista onda odnesi na servis... al najprije pobrisi sve sto imas na k750i moguce je da si pokupio neku glupost... sto se tice ovog drugog... jednostavno ga spoji na komp i poskidaj na njeg... onda pobrisi sve sa mob-a i onda servis!!!!
###1410989180026
a w950 spoji s FAR-om i poskidaj si to kaj trebas s njega i izbrises onda
"Neznaš ti kaj je to rock'n'roll mužika
To nije sad vu trendu"
A gdje taj FAR mogu skinuti? Može li neki link ako nije problem?
I zanima me dali taj program može obrisati i sve poruke i popise poziva sa moba. To je ono što me pati. Memorija moba je full puna. Ono što je na memoriji kartice to sam za sek... obrisao.
Što se tiče K750 moba... sredio sam stvar.
Rastavio sam ga i ubacio komadic spužvice između ekrana i ploče.
Sad radi sve super.
U svakom slučaju hvala svima na pomoci.
Infarkt. Ma kakav god da je od srca je :)
Posto je W950 UIQ mobitel, predlozio bi ti da si napravis backup (ako su ti poruke bitne) sa PC Suite-om (program dobijes uz mobitel). Isto tako mozes pristupiti i fileovima koji su ti na mobitelu i presnimiti si sto ti je "bitno" i izbrises sve sa D diska. Ili pitaj nekoga ko ima W950 kako na sljepo doci do formatiranja diska (ja ti mogu napisati za P990, ali nisam bas siguran da je skroz isto).
Kad to rjesis, kad si siguran da si uspio pobrisati sve fileove, samo napravi update preko SEUS-a i to je to (on izbrise cijeli C disk - poruke, pozive, imenik...).
Sljedeci put postavi pitanje na UIQ podforumu, vjerojatno ces lakse dobiti odgovor.
@geco: Nisam bas siguran da FAR radi sa UIQ mobitelima... Mozda se varam...
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Buduci da je tema originalno otvorena zbog K750, a taj je rijesen, zatvaram temu.
@Salee,
Drugi put ipak nemoj mijesati dvije teme u jednoj.
Osim toga, koristi pretrazivanje, sve o FAR-u imas u drugim temama.
BTW tocno, FAR ne radi sa smartphoneima.
Ali eto, ljudi vole pojednostavljivati pa misle da FAR radi sa svim mobitelima.![]()
Bookmarks