LG predstavio je novi model PMP-a kojim ova kompanija želi konkurirati iPodu i njegovu Touch modelu. Ovaj uređaj pomalo podsjeća na LG-jeve mobilne telefone Prada i Viewti - ima 420 x 240 pikselni ekran osjetljiv na dodir veličine tri inča koji prikazuje 260 tisuća boja, 4GB memorije, a može reproducirati MPEG, MP3, WMA, OGG, WAV, ASF, JPEG, TXT formate te ima FM tuner za slušanje radija i DVB-T (TNT) tuner za gledanje televizijskog programa. Baterija ovog uređaja može izdržati 5.5 sati reprodukcije video sadržaja i dva sata televizijskog programa. LG T80 pojavit će se na europskom tržištu po cijeni od 299 eura.(pc chip)
Sad kupujem Ku990 Viewty a kad ovaj dođe odma ga kupujem
Čisto sumnjam da ce bit samo 300 eura...inace nista sto vec nije viđeno...bolje da se lg pozabavi svojim softvareom.
Zasto sumnjasu cijenu, u Hrvatskoj ja ne znam da je viđeno
Jedino sto mi se svida kaj ima DVB-T reciver,al mu je minus nedostatak wlan-a
Zakon mobitel. ALi 300 juros... hmmm... kakva je kamera?
Da, kakva kamera i dimenzije...
zanimljivo je da nigdje ne spominju kameru,a ni dimenzije.vjerojatno je jos u ranoj fazi razvoja.
Čekaj malo!!!
Piše da je konkurencija iPod TOUCHU, a ne iphoneu.
Što mislim da znači da to nije mobitel već MP3.
Ljudi moji, ovo nije mobitel, već mp4 player. Temu selim u podforum Multimedia playeri.
Na kraju - jel je to mobitel ili nije?
Meni se čini da nije...
Vidim da je naziv uređaja T80; a ne znam ni jedan mobitel serije Txx. Očito smo bili u zabludi...
šmrc, ja se ponadao, nisam ni skonto ove važne detalje, znači ipak je Ku990 najbolje što lg nudi
Bookmarks