Strucnjaka za sta ?
he..he.he...ko od Vas pise u casopisu Mobil?..il nekom drugom?...
cist me zanima koliko ima ovdje strucnjaka..a koliko nas novaljilja...hehe..![]()
![]()
Strucnjaka za sta ?
It's nice to be important, but it's more important to be nice
za poznavanje "duse" mobitela....crack..razlike u mob..karakteristike..pozitiven strane jednih....pozitivne drugih..itd...
mpx200, V360, SE K610i
samo za siemens ili opcenito ?
zašto si odabrao siemens?
Danas je malo teže biti stručnjak općenito i da li netko piše u "Mobilu" ili nekom drugom časopisu nije mjerilo stručnosti.Koliko god se duboko upuštao u neku problematiku uvijek ćeš naći nešto što ne znaš i uvijek ćeš naći nešto što ti znaš , a drugi ne.
Sve je relativno.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
zato sto je blento zapoceo tu temu pod forumom siemens . . .Poslao: karaman
zašto si odabrao siemens?
sorry...
to je upuceno nekome konkretno??Poslao: Sljaka
Danas je malo teže biti stručnjak općenito i da li netko piše u "Mobilu" ili nekom drugom časopisu nije mjerilo stručnosti.Koliko god se duboko upuštao u neku problematiku uvijek ćeš naći nešto što ne znaš i uvijek ćeš naći nešto što ti znaš , a drugi ne.
Sve je relativno.![]()
salim se...nego ..kako pronaci strucnjaka za nesto za sto ne postoje skole ispiti i druga sredstva certificiranja znanja? pa nije ni tesko,samo je princip drugaciji...
khm, ja, khm konkretno ne znam da pored kresimira hodaka i moje malenkosti u hr postoji strucnija osoba za nokie (to ukljucuje i "the firmu")![]()
![]()
![]()
![]()
Da li bi dao ruku u vatru za ovu izjavu ? I nije bilo upućeno nikom konkretno , jednostavno je bazirano na dugogodišnjem iskustvu.Poslao: jsp_m
to je upuceno nekome konkretno??![]()
salim se...nego ..kako pronaci strucnjaka za nesto za sto ne postoje skole ispiti i druga sredstva certificiranja znanja? pa nije ni tesko,samo je princip drugaciji...
khm, ja, khm konkretno ne znam da pored kresimira hodaka i moje malenkosti u hr postoji strucnija osoba za nokie (to ukljucuje i "the firmu")![]()
![]()
![]()
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
khm, pa jedino ako osoba nije na Internetu, ali onda ne znam gdje bi uopce mogla saznati stvari tipa (dakle znanje koje imaju serviseri, unlockeri i rekreativci u jednoj osobi)
start adresa net monitor ikone u 3310 5.79
kako napraviti postepeno gasenje svjetla i ritmicko svjetlo uz zvono na 3315
napraviti vlastite menije u nokiama i ..recimo zakljucati ih security kodom
kako se otvara 7650
sto se radi kada telefon kaze 'not charging' ;-)
sto je to FLA16 i XCS1
i recimo glupost tipa znacenje cetvrtog reda net monitor testa XX
i stvari koje samo hodak zna - gramaticke greske u PPM-u ;-))
recimo zamjena PLMN-a u flashevima
da ne pricam o glupostima tipa kako ubaciti bounce melodiju iz 8850 u SMS zvuk za 6210 i sl.....
...ospori me (ruka je u vatri)
ovaj fakat ima znanja!!!
Ne volim prepucavanja , ali moram te osporit. Napisal si nitko u Hrvatskoj , kaj znači da nije bitno je li ta osoba na internetu ili nije, zar ne? I osoba je hipotetska , osobno ne poznam nikog tko zna puno o Nokiama.I na kraju kako se stvari stalno mijenjaju nikad ne znaš kad će te neki klinac prešišat , a ti ostat zablenut : -Gle , kaj malac zna !
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Šljaka i ja smo najveći znalci u Hrvatskoj kad su siemensi u pitanju!![]()
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
E, a ja sam pripravnik degustator...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
jasno mi je..Poslao: Sljaka
Ne volim prepucavanja , ali moram te osporit. Napisal si nitko u Hrvatskoj , kaj znači da nije bitno je li ta osoba na internetu ili nije, zar ne? I osoba je hipotetska , osobno ne poznam nikog tko zna puno o Nokiama.I na kraju kako se stvari stalno mijenjaju nikad ne znaš kad će te neki klinac prešišat , a ti ostat zablenut : -Gle , kaj malac zna !
@1. dio - ako osoba nije na Internetu, tj. ako ne sudjeluje u diskusijama tesko da moze saznati nesto vise...
@2. dio - meni nema vece srece kada s nekim mogu pricati o necemu sto jos ne znam.. presretan sam kad sretnem takvu osobu,pogotovo ako od nje mogu nesto i nauciti.radujem se susretu na kojem ce me netko impresionirati informacijama o nokiama.. (planiram se vidjeti s marcinom i b.b.em na slijedecem cebitu.. e,to su razgovori koje bi trebali cuti ;-))))))))
a sto se tice presisavanja, moglo bi se desiti ako prestaem pratiti forume po par sati na dan.. ali to svjedno ne znaci da je ta osoba dovoljno pismena da sjedne na moje mjesto u Mobilu
Aha , sad znamo koje je mjerilo stručnosti. Odgovarajuća pozicija u "Mobilu". Kako ja nemam apsolutno namjeru ikad pisat za neke novine , pa ni za "Mobil", nikad ne bum stručnjak.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
eto vidis sad...Poslao: Sljaka
Aha , sad znamo koje je mjerilo stručnosti. Odgovarajuća pozicija u "Mobilu". Kako ja nemam apsolutno namjeru ikad pisat za neke novine , pa ni za "Mobil", nikad ne bum stručnjak.![]()
![]()
![]()
ma salim se...a kako mislis da smo dosli tamo?
Vrlo jednostavno , bili ste u pravo vrijeme na pravom mjestu . Ništa lakše ,![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Nije to medicina...
Upravo tako , ovdje kad profulaš , profulao si i to svi vide i ne možeš sakriti . U medicini postaješ jedan od milijun kod kojeg se javljaju neočekivane komplikacije tj.čitaj : doktori nemaju blage veze o čemu se radi , ali neće to priznati ni pod mukama.Poslao: viki2win
Nije to medicina...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Hoces da ti ispricam kako sam ja poceo novinariti i pisati o mobitelima?Poslao: Sljaka
Vrlo jednostavno , bili ste u pravo vrijeme na pravom mjestu . Ništa lakše ,![]()
![]()
A gdje ti to pišeš?Poslao: el.gambo
Hoces da ti ispricam kako sam ja poceo novinariti i pisati o mobitelima?![]()
![]()
![]()
Sada nigdje.
Ali ime mi je jos uvijek u impressumu jednog od hr magazina o mobitelima...
Uostalom, jsp_m zna tu pricu![]()
*site o mobitelima*
www.mob385.com
Da čujemo da čujemo!!
Bookmarks