Pa naravno da radi Eksterni HDD zašto ima prekidač na kučištu???
Ja osobno imam Seagate Barracuda 400GB (ST3400620AS)
u Chieftec aluminiskom kučištu SU-350C
ovako imam eksterni hdd koji kad se komp ugasi njemu noramlo ostane goriti lampica kao da radi...sad znam da se to u biosu moze rjesiti ali nebi bezveze prcko po biosu...maticna je P35 DS3L
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Pa naravno da radi Eksterni HDD zašto ima prekidač na kučištu???
Ja osobno imam Seagate Barracuda 400GB (ST3400620AS)
u Chieftec aluminiskom kučištu SU-350C
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
moje kuciste nema prekidac...imam neko debilno kuciste...koje ima 3 USB-a koji se spajaju na komp...(jedno je napajanje) jedno za podatke(valjda) a ovaj treci je debil....
A KAJ SAD TI GLEDAS�
hmm.... definitivno pogledaj u biosu... ako te toliko iritira... mada neznam sto ti to uopste toliko smeta... nemoze mu nista biti!
###1410989180026
Postoji postavka u BIOS-u kojom mozes to izgasit. To su inace one (vise-manje) šminkerske šeme ako imas USB tipkovnicu ili nest slicno pa da svijetli kad je komp ugasen. Inace,ovakav slican problem je vec spominjan na forumu,pa malo potrazi...![]()
Pa onda ti imaš 2.5" a ne 3.5"
"Prijateljstvo je neopisiv luksuz
biti s nekim da se osjećamo potpuno sigurno,
bez da odlučite vagati misli ili riječi."
George Eliot
aaa moze se to isto rijesiti i preko onih jumpera na ploci... samo je to jos komplikovanije!
###1410989180026
a da ga jednostavno isključiš sa usb-a?
radi jer je napajanje uvjek spojeno u struju i napaja usb-e i dok je komp ugasen![]()
Treba prebacit jumoer za taj USB da ga isključi. Nije zdravo ni za napajanje da mu disk crpu struju na Stand-By-u jer tu daje jako malu struju.
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
dobra napajanja su predvidena da rade 10 godina uzastopno bez gasenja.
nedam mu iz inata da odmara
komp nisam gasio (osim reboota) nekih godinu i pol od kada sam ga kupio...mozda je bio ugasen par sati kada bi nestala struja i nebi je bilo vise od 40 minuta...pa bi morao se ugasiti jer ups mi ne drzi upaljen komp vise od 40 min :S
Bookmarks