samo video ti trebajer je video i TV prijemnik ... i projektor naravno..
enjoy
Palo mi je na pamet staviti u dnevnu projektor koji bi sluzio umjesto TVa i projicirao sliku na bijeli zid.
Sad me zanima kak to sloziti da bude neovisno od kompa, dakle neki tv-tuner? sto mi sve od tehnicke opreme osim projektora treba i di se moze kupiti?
![]()
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
samo video ti trebajer je video i TV prijemnik ... i projektor naravno..
enjoy
Projektor je dobra stvar, zadnjih par tekmi nase nogometne reprezentacije sam gledao preko njega, medjutim nije bas za svakodnevno gledanje. U sobi gdje bi ga korsitio, po mome, treba stalno biti mrak da bi dobio najbolju sliku. I zid na koji se slika projicira treba biti sto bjeliji i ravniji.
Za tuner mozes koristiti ili video, ili recimo DVB-T tuner koji se mogu sad dobiti za nekih 400injak kn.
Duhovitost je drskost koja je stekla obrazovanje. - Aristotel -
Dizem staru temu
Prijatelj mi je popodne rekao da postoje sat reciveri koji imaju onaj izlaz kao i laptopi za spajanje projektora i da bi na to mogao spojiti projektor koji bi glumio televiziju. A zvucnike isto u projektor? Is that right?Moj reciver to nema
![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks