RIJEŠENO! Ovo su postavke za Tele2 pretplatnike.
Eto, napokon sam nabasao na rješenje problema. Nisam nešto puno spavao sinoć, ali nema veze. Glavno da radi. Tele2 Hrvatska nije podržan od strane HP IPAQ DataConnecta koji za vas automatski sve podesi. Zato se moramo ovako zezati.
Međutim, kako sam naveo, ima rješenja.
1. Pobrišite sve GPRS i MMS postavke koje imate u Connections-ima ( prvo modeme pa networkse ). Neka samo ostane My Work Network i My ISP.
2. Pokrenite HP IPAQ DataConnect. Pod Country odaberite RUSSIA, a pod Operator TELE2 RU. Opalite Select.
3. Idite u Connections. Pojavile su se postavke IPAQ GPRS, IPAQ MMS i IPAQ WAP. U IPAQ GPRS i IPAQ MMS podesite modeme da im access pointovi ne završavaju na .ru nego na .hr ( znači, internet.TELE2.ru postaje internet.TELE2.hr - mms.TELE2.ru postaje mms.TELE2.hr ).
4. U Messaging / MMS sandučiću idite na opcije za server. Vidjet ćete novu postavku Default. Kliknite na nju, te Gateway promijenite iz 193.12.40.65 u 193.12.40.66 a Server address je http://mmsc.TELE2.hr, Connet via IPAQ MMS. Sending size je 100K a WAP version je 1.2
I TO JE TO!
---
STARI POST
Eto, stvarno više ne mogu. Izgubiti ću i ovo malo kose što mi je ostalo... Vjerujte, ne bih vas davio, ali nema druge.
Naime, još ne uspijevam riješiti problem slanja i primanja MMS poruka na svome IPAQ 614c-u. Da, probao sa sa onim HTCovim postavkama za Tele2, probao sam ručno upisivati prateći vrijednosti na Tele2 stranicama... Jednostavno, da sada ne bih objašnjavao tko koliko zna, NIJE do mene. Ni sam ne znam nabrojiti koliko sam varijacija postavki probao, ali poruke jednostavno ne odlaze. Internet i GPRS rade kao san, ali ovo...
Ima li još netko ovaj uređaj da sve funkcionira kako treba, da usporedimo postavke, jer me ovo stvarno dovodi do ludila. Velika mrlja na inače super napravici.

. Glavno da radi. Tele2 Hrvatska nije podržan od strane HP IPAQ DataConnecta koji za vas automatski sve podesi. Zato se moramo ovako zezati.
Odgovori uz citat
Bookmarks