...i AV će biti pun rupa...
Ponekad mi nije jasno zašto MS jednostavno ne može kooperirati sa nekoim osim da ga ne kupi...
Ovaj tjedan otkriveni su nove informacije vezane za dolazeći antivirusni paket koji Microsoft sprema. Detalji još nisu otkriveni no neke informacije vezane za razvoj već su poznate. Novi softver viruse će otkrivati u dva koraka. Prvi je standardni tako što program pregledavati bazu podataka koja se redovno ažurira te usporediti sustav ako ima koji rezidencijalni poznati virus. U drugom koraku softver će analizirati sustav te odlučiti na temelju podataka je li sustav već bio zaraživan virusima te koja je vjerojatnost da je sustav zaražen. Također, očekuje se da će ovaj antivirusni alat raditi i pod Longhorn operacijskim sustavom.
...i AV će biti pun rupa...
Ponekad mi nije jasno zašto MS jednostavno ne može kooperirati sa nekoim osim da ga ne kupi...
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Ajme radosti, a service packovi ce vjerojatno biti 4xvelicina originalnog programa. Ma zna li netko nesto sto je MS napravio kako treba?
Pa bas i ne.
...excel???Poslao: Kuki
Ajme radosti, a service packovi ce vjerojatno biti 4xvelicina originalnog programa. Ma zna li netko nesto sto je MS napravio kako treba?
Ili windows picture i fax wiever. Samo ono sto treba i da bude da pogledas sliku e i pinball nije los![]()
Nema takve stvari. Cak je i DOS originalno od IBM-a, Microsoft ga je samo otkupio i doradio.
Pogledaj finalni SP2 za XP, cak im ni instalacija service packa nije bez gresaka, a tek traje li traje!!!!!
...pa i za očekivati je kad im je kod xxx kilometara dugačak i nije javan pa da netko pametan to pogleda...
Možda bi netko mogao napraviti alternativni SP pa da ga MS kupi...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
Bolje da ga ne kupi. Alternativa ima i cak su besplatne i sve bolje i bolje od Windowsa, jos malo pa ce ih i preci u funkcionalnosti.
ja sljedeci put kupujem Mac Kompjuter![]()
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Ja sam to probao u beta verziji SP2 i bas zbog toga je ne koristim.Poslao: cyberphere
Ja mislim da će to Microsoft integfirati u Windows-e. Isto kao i hrpu ostalih programa. Pogotovo sa ovaj novi firewall i popup blocker koji dolaze sa SP2 i qrca ne valjaju
Onda ih iskljucis, hvala bogu ugradili su tu opciju.
Bookmarks