imaš razne module i mambote za joomlu koji to omogućavaju.
u google upiši "insert code joomla" i biraj što ti se više sviđa od pronađenog.
Samo me zanima, kako se npr. ne možeš sam sjetiti napisati nešto slično u google i doći do odgovora ?!?
Evo ovako,zanima me kako ubaciti php kod u joomlu 1.5....dakle želim objavit novi članak i sad kako da u njega stavim nekakav PHP kod....aj molim vas,znam da vas ima koji znate,javite se....
![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
imaš razne module i mambote za joomlu koji to omogućavaju.
u google upiši "insert code joomla" i biraj što ti se više sviđa od pronađenog.
Samo me zanima, kako se npr. ne možeš sam sjetiti napisati nešto slično u google i doći do odgovora ?!?
E da nisam probao ne bi ovdje to pisao...trazžim normalan odovor i ukoliko ga nemaš nemoj odgovarat,,i btw. za joomlu 1.5 ima jako malo mambota![]()
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Zar nitko baš ne zna...?
Treba mi samo uputa kako da u ubacim jednu liniju PHP koda u npr. modul sa strane...npr. Vaš IP je xxx.xxx.xxx.xx
ne treba mi sad to posebno,može biti bilo što u PHP-u npr. guestbook,mailer i sl. stvari....
pa prvi odgovor koji dobiješ na googlu je ono što tražiš?
Da si probao već bi imao riješen problem, a ako hoćeš da ti netko napiše tutorial po tvojoj potrebi onda posjeti forum koji je vezan za joomlu.
Moja preporuka je http://www.crojoomla.com/
Nemoj da se ljutiš zemljak![]()
e hvala ti...sry na ispadu,jer vidio sam ono joomla 1.0.x....nisam vidio da podržava joomla 1.5,hvala na pomoći!
Bookmarks