Ako si več čuo za tog tipa pa moj ti je savijet, uzmi žute stranice i tamo su ti skoro svi servisi,firme i etc.
Ako ga ne nađeš onda ti preostaje Google i ako ti on ne pomogne, onda pitaj jednog servisera dali je ikako moguće da ti podatke skine..
Dobar dan svima...tek sam newbie ovdje pa molim tko god može pomoći da mi da potrebnu informaciju..biti ću mu jako zahvalan..
naime..radi se o gore navedenom modelu...
došlo je do kvara za kojeg neznam uzrok..
naime..nemože se uopće više upaliti..odnio sam ga kod prijatelja u europatrade-u al kažu mi da je otišlo kučište ili tako nešto i da mu popravak dodje oko 1000kn..
no..ja neželim uopće popraviti taj mobitel već jednostavno skinut sve podatke s njega..poruke,slike,video i to..jer se radi o mobitelu moje ujne i ona bi htjela skinut sve s njega jer ima dosta toga od njenog pokojnog sina i njegovih zadnjih dana..pa bih sve ljude ovdje molio koji mi znaju za nekog odličnog servisera koji bi mi mogao pogledat taj mob i dali se može bilo šta spasiti..jer se izgleda ovima u europatrade-u baš i neda zafrkavat s tim..
bio bih vam uistinu jako jako zahvalan..
p.s.:čuo sam za nekog čovjeka iz samobora koji je navodno jako dobar u servisiranju moba i vadjenja podataka s njega..pa ako ima tko broj moba..ili bilo kog drugog koji bi bio sposoban za tako nešto..
Zadnji uredio Alienware : 16-04-2008 u 10:38 Razlog: promjenjen naslov
Ako si več čuo za tog tipa pa moj ti je savijet, uzmi žute stranice i tamo su ti skoro svi servisi,firme i etc.
Ako ga ne nađeš onda ti preostaje Google i ako ti on ne pomogne, onda pitaj jednog servisera dali je ikako moguće da ti podatke skine..
a brijem da tog lika nema u žutim stranicama..a i pitaj Boga koliko servisera samo na području samobora ima..frend mi je preporučio da to tu pitam na forumu jer kaže da će mi ziher netko moć pomoći..
pa eto..čekam i dalje..
retki su slucajevi da d820 nece da pali zbog kucista,u svakom ozbiljnijem servisu ce ti brzo konstatovati kvar ali ispitaj napon baterije i probaj odmah drugi flet. pozdrav
Bookmarks