reci što te zanima, ima nas........![]()
Da li netko zna programirat u ovom programu, trebao bih pomoć
reci što te zanima, ima nas........![]()
e to sam tražio, Svasta se događa na mom faksu, Je da je to Promet ali sad po Bolonji hoće da nesto programiramo, a nemam pojma o programiranju...
Uskoro će trebat, onda vam se javim....![]()
ok. kad zatreba, ako budemo znali, javimo se
eto, tek toliko da znaš, mene možeš priupitat programiranje vezano u C/C++/C#. al ima onih koji se bave i Javom, JavaScriptom, PHP-om, SQL-om, samo su pritajeni, iskaču kad zagustiugl. slobodno pitaj, vjerujem da ćemo ti uspjet pomoć.
Evo i mene
C/C++/C#, JavaScript, PHP
C, PHP, nešto malo VBscripta...Lista se bude produžila![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
Ponesto C-a i HTML, CSS prilicno dobro.
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
nekima sam poslao neke zadatke na mail
najbolje ti je ovdje staviti zadatke, pa ćemo ih rješit
da, meni si kao nešto poslao al nemam pojma što. postaj direktno ovdje, to ti je najbolje.
Zadnji uredio zerobravo : 06-03-2007 u 12:31
Zadatak 1) Izračunati i ispisati brzinu vozila u jednici [km/h] ako se prijeđeni put izrazi u [m], a vrijeme u [min]. Podatke korisnik unosi putem tipkovnice
Zadatak 2) Izračunati entropiju (prosječni sadržaj informacije) prilikom bacanja kocke. Dekadski logaritam se izračunava metodom Math.Log10(w/ec/nosf);
![]()
ovo je izračun entropije za zadatak 2
Zadnji uredio zerobravo : 06-03-2007 u 12:29
Ja sam ovdje za qbasic
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Prvi zadatak:
Drugi zadatak baš i ne razumijemCode:using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Zadaci { class Program { static void Main(string[] args) { string temp; double s, t, v; Console.WriteLine("Udaljenost: "); temp = Console.ReadLine(); s = double.Parse(temp); Console.WriteLine("Vrijeme: "); temp = Console.ReadLine(); t = double.Parse(temp); s /= 1000; t /= 60; v = s / t; Console.WriteLine("Brzina: "+v+"km/h"); } } }![]()
Zadnji uredio Dark : 06-03-2007 u 16:09
Za sada je dovoljan i ovaj jedan. Za dva tjedna ću dobiti druge zadatke...
Zadnji uredio xlr : 11-04-2008 u 00:52
Ako se nisam negdje zeznuo onda je ovo:
Code:using System; using System.Collections.Generic; using System.Text; namespace Zadatak { class Program { static void Main(string[] args) { double n1 = 30000, n2 = 30000; double r = 0.085; int i; n1 = n1 * Math.Pow((r+1), 17); for (i=0; ;i++) { n2 = n2 * ((r / 12)+1); if (n2 >= n1) break; } int g = i / 12; int m = i - 12 * g; Console.WriteLine(g+" godina i "+m+" mjeseca"); } } }
Hvala to je to, imas pivo!
alo, vidim da se tu rastura c#! jel bi meni netko mogao pomoći oko programskog zadatka, voljan sam i platiti
Javljam se s istim problem. Naime, i ja studiram na prometu i slušam predmet algoritmi i programiranje. Isto tako nemam pojma o programiranju u C#. Trebam pomoć. Zadatak je jednostavan (barem mislim)i glasi ovako:
U pravokutnom trokutu izračunati i ispisati duljiinu hipotenuze ako je jedna kateta duga x cm, a druga y cm. Izračunati kut alfa i ispisati ga u stupnjevima. Vrijednosti x i y se zadaju preko tipkovnice.
Slikica koja je u zadatku:
Bio bi jako, jako zahvalan kad bi mi netko pomogao.
Bookmarks