Nažalost nema patch-a niti java aplikacije koja bi radila na d900i. Ako se ne varam bila je aplikacija ali fakat je više nema mozda Alienware bude znao kak se zvala aplikacija ali ipak mislim da je to bila neka beta verzija...
Dali postoji neki java program kojim se mogu pregledavati slike na Samsung D900i u landscape modu, ili barem fullscreen i next opcijom pregleda slika sa memorijske kartice?!![]()
Thnx
Nažalost nema patch-a niti java aplikacije koja bi radila na d900i. Ako se ne varam bila je aplikacija ali fakat je više nema mozda Alienware bude znao kak se zvala aplikacija ali ipak mislim da je to bila neka beta verzija...
Skinuo sam desetak viewer-a sa getjar.com stranice,niti jedan ne radi ispravno,niti je prikazao sliku u lansdcape modu.
Zahvaljujem se na svakoj pomoći..
Pogledaj malo ovdije http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=756316&postcount=1
triba sigati i omogućiti JSR 75 i 118 kako te nebi davilo s prozorom "do you want to connect"
Za sigen imas tutorial : LOOK THIS
Za potpisivanje app potrebno je
* J2ME Wirless Toolkit
* J2ME Certifikati
moraš se regati na developer.sun.com
Probao sam sve živo File explorer-kad nadjem sliku,kliknem viewe-BIJELI EKRAN, Imageviewer-no images, j, jpgviewer - nista ne nalazi
Jednostavno,niti jedan program ne pokazuje slike,kamoli još da ima opciju prelistavanje memorijske kartice ili landscape mode...
ništa!!!
![]()
![]()
![]()
Moraš omogućiti traces *#52828378" onda traces i označiš sve (JSR 60,75,118)kako bi java program mogao čitati i pristupiti file-ovimaJednostavno,niti jedan program ne pokazuje slike,kamoli još da ima opciju prelistavanje memorijske kartice ili landscape mode...
Pomoglo je u slučaju file explorera,ali slike se prikazuju sporo,i ne u landscape,a memorijsku karticu NE vidi.![]()
Tražim Picsel viewer za download,ako je moguće direktno instaliranje preko neta, navodno ima opcije za rotaciju i size-ing slika, D900i nema instaliran Picsel viwer, a navodno u D900 modelima otvara samo fotke iz foldera "najslike"..
Prvo se informiraj o File Vieweru,Tražim Picsel viewer za download,
1.On je integriran u samom softu u samsung mobitelima.
2.Nije ga moguće downloadirati.
3.Prebaci slike u na memory card i tek onda možeš vrtiti lijevo-desno.
1.Jpgviwer, File manager, Imageviewer i slični preglednici slika i datoteka(java aplikacije) jednostavno NE rade dobro na D900i,ili ne prikazuju sliku,ili u najboljem slučaju vidim sliku,ali bez opcija Resizing ili LANDSCAPE i to u lošijem formatu nego Samsugov defaultni preglednik.
2.Šteta-(ako ogovorimo o Picsel vieweru)
3.Slike prebačene na mem.karticu se NE MOGU listati lijevo desno,niti zumirati, što mi i predstavlja problem.
Uglavnom,ako netko zna kako gledati sliku u Landscape modu ili fulscreen(ali cijelu fotku,ne dio) pomoći java aplikacije, te listanje slika sa mem. kartice??
Vjerujem da svi vlasnici D900(i) serije znaju o ovim nedostacima..
THNX
pokušaj s jpg viewer-om.
Bookmarks