Ovako.. imam jako cudan problem sa core playerom na svom n80.

Instaliram ja bilo koji vrsti core playera bilo kakvu.. prvo startanje ok ali drugo i svako naredno trazi serijski broj. Imam core player 2.5 sa originalnim serijskim brojem, znaci nije nista ilegalno.. instaliram, pokrenem i on trazi serijski broj. Ukucam ga i kaze ono.. hvala sto ste reistrovali ovo ono, imam sva prava i aplikacija normaln radi. Izadjem iz programa i ponovo ga pokrenem i opet razi serijski broj.

Ne bi da raspravljam o ilegali ali samo da napomenem da sam jako puno verzija razlicito krekovanih instalirao samo da vidim dal ce raditi, prvo pokretanje ok ali drugo trazi serijski broj.

Pokusao sam instalirati na mem telefona ali isti slucaj. Imam CAPS OFF i pokusao sam u sistemu nesto brisati od njegovih fajlova da pokusam izbaciti to konstantno trazenje serijskog broja ali bezuspjesno.

Znaci nema veze koja je i "kakva" verzija.. na svakoj se indenticno ponasa. Prvo startovanje naj normalnije ali drugo i svako poslije startovanje trazi serijski broj.

Dal neko slucajno zna u cemu bi mogao biti problem. Program mi tenutno jako treba, prije ga nikada nisam kod sebe koristio.

Master reset telefona sam odradio prije 3-4 dana i format kartice. tak oda je sisitem savrseno cist i uredan. Nisam jos ni stigao sve aplikacije instalirati koje su mi potrebne.