to je za betmena
![]()
![]()
Dakle, jedna slika govori više od 1000 riječi, pa eto dvije slike:bunny: . Auto će biti predstavljen u Parizu.
Opširnije ovdje
to je za betmena
je ko za batmana,samo jos je za batmana bolji i dleko svrseniji bmw sestica...ma da ni ovaj lose ne izgleda
meni izgleda do jaja
Strava, to bih ja...![]()
jebenica! A tek felge! Ma bmw 6 naspram ovog izgleda ko auto za penzionere...![]()
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
hahah,daj wb ne znas kaj pricas,nije sve u izgledu...bit je u dusi..ma da je i meni u izgledu bolji..ovo mi izgleda ko autic za tatine sinčiće
Dazgle mrak!![]()
Hoho, tko nam se javioKada žemsko kaže da je mrak, onda je mrak
![]()
ma znam ja da je šestica vrhunski stroj, ono je više bila šala, ali u svakoj šali pol istine, meni se čini da je ovo prava jebenica, pogotovo kad bi je vidio na cesti sigurno bi pobrala više pogleda (pogotovo ženskihIzvorno postao smogovac
) od šestice koliko god ona savršena bila...
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Pa koji auto ima dusu sem Peugeota jos???
cestica ima 333ks a 907 500, a i 907 mi izgleda vise sportski
Mocna pila nema sta peugeot je dobio i nagradu za najbolju viziju nemogu nac sliku da je pokazem ali isto mocan autic inače peugeot se sve vise popravlja u dizajnu
Mamama volim te ali mi je GT4 drazi
fuj ne svidja mi se, meni nista nemoze zamjenit jednog ferraria
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
a to je istina
ferđa je ferđa...
...lijep autić...meni se,inače,svi Pežoi sviđaju...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nisam baš neki ljubitelj peugeot-a ali ovaj stvarno zgleda hm....
super je auto
Do it today, tomorrow there might be a law against it....
Ja sam vec izmjenjao 7 pezoa,nadam se da ce i ovaj uskoro doci na red (2022god.)![]()
500 ks?pa koliko ce taj kostati?
Bookmarks