Pozdrav!
T-com mi je uključio prikaz broja pozivatelja. Stvar radi ali samo na jednom telefonu a imam dva i oba podržavaju spomenutu uslugu.
Kod staraca u kući imamo Panasonic KX-TG1311FX a kod mene u radionici 20-ak metara dalje, na istoj liniji imam Panasonic KX-TG1100FX.
Kad su mi to uključili, u radionici sam uredno vidio broj pozivatelja za svaki dolazni poziv ali starci u kući nisu. Sad sam nešto prčkao i desilo se da sad starcima prikazuje broj pozivatelja a meni dolje ne. Stavio sam oba headseta na stol pred kuću i zovem mobitelom i sad se na njihovom vidi broj a na mome ne. Wtf?
Da napomenem,u kući gdje starci žive imamo samo jednu telefonsku utičnicu na kojoj je spojen splitter i u njemu taj jedini telefon u kući. Kod mene u radionici je druga utičnica,drugi splitter,ruter za net i taj drugi bežični telefon. Ako imate kakvu caku,savjet ili ideju,tu sam.
EDIT: Imam također jedan Quadro fiksni telefon u rezervi. On također ima ekran i mogućnost prikaza broja pozivatelja te uredno radi i prikazuje broj pozivatelja. Daklen, došao sam do zaključka da ovaj crni Panasonic KX-TG1100FX *ebe bube s tim prikazivanjem a do jučer je radilo sve...
Resetirao sam ga nekoliko puta,ovo-ono...
EDIT2: Đubre jedno je proradilo nakon što sam bazu isključio nakratko iz struje.
![]()

Odgovori uz citat
Bookmarks