....meni Carnet radi normalno...onda ti nešto najvjerojatnije nije u redu sa modemom...
evo, svake dve do tri minute mi puca veza!! čak se ponekad spoji na 9,2Kbps to traje več 2 dana, za pozdipit---nemam virusa ni nikakvih sranja, čak sam i ghost imageom vratio 3mj unazad....ima ko iskustva...pomagajte!!...javim ak se promjeni.Neznam jel je do ISP-a ili tel veze ili do modema ili koji k...c.....
....meni Carnet radi normalno...onda ti nešto najvjerojatnije nije u redu sa modemom...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Reci dal možda koristiš kakav player ili nešto? Dal imaš instaliran možda Jet-audio?
...možda ti je do linije (telefonske)...
Najbolje bi bilo da recimo odfuraš komp do nekoga (ili natjeraj nekoga sa laptop-om) da ti se dovuće doma i proba se spojiti sa tvoje linije pa vidi...
Ili probaj sa format C pa sve nanovo...![]()
Zadnji uredio dmi : 25-05-2007 u 02:02.
il nazovi službu za korisnike![]()
...aha oni će mu pomoć'...![]()
Provjeri da li ti šumi u telefonskoj liniji. Ne mora jako. To se pred nekoliko dana desilo mom bratiću.Poslao: tomo
evo, svake dve do tri minute mi puca veza!! čak se ponekad spoji na 9,2Kbps to traje več 2 dana, za pozdipit---nemam virusa ni nikakvih sranja, čak sam i ghost imageom vratio 3mj unazad....ima ko iskustva...pomagajte!!...javim ak se promjeni.Neznam jel je do ISP-a ili tel veze ili do modema ili koji k...c.....
...uvijek će šumit' (ipak je to analogna linija) najbolja indikacija je kod ISDN-a i DSL-a - il' radi il' ne radi...![]()
Nemam takih problema ni s vipom ni s carnetom ni s htnetom.
Da, ali ovo je bio jači šum, možda i 5x jači nego obično.Poslao: dmi
...uvijek će šumit' (ipak je to analogna linija) najbolja indikacija je kod ISDN-a i DSL-a - il' radi il' ne radi...![]()
Šum malog crnca koji izvaliči vodu na đermu![]()
Probaj neki drugi modem na tvojoj liniji (posudi od prijatelja). Ako i njemu puca veza, onda si nasao problem (linija). Kod mog prijatelja je isto tako pucala veza i spajao se na smjesnim brzinicama, da bi kad je pozvao tehnicare HT-a otkrio da ima dvojnika (kad HT nema dovoljno kapaciteta, multipleksira liniju i dobis dvojnika, a da i neznas i eto ti problema). A ako se drugi modem drzi, mijenjaj modem.
može biti da je do linije, čak sad razmišljam da nije možda u pitanju kabel koji spaja telefon i modem (12metara)....Poslao: dmi
...možda ti je do linije (telefonske)...
Najbolje bi bilo da recimo odfuraš komp do nekoga (ili natjeraj nekoga sa laptop-om) da ti se dovuće doma i proba se spojiti sa tvoje linije pa vidi...
Ili probaj sa format C pa sve nanovo...![]()
evo jučer me izbacilo nakon 1min jednon 5 puta zaredom , a sad sam več na netu 10min......
- nosio sam komp na vikendicu i tamo je sve funkcioniralo OK tak da mislim da neću formatirati..
Bookmarks