ja nisam dobio nikakvu poruku..a po cemu ti ovo smrdi na vipovu igru, mozda zato sto je tele2 operater kao i vip..ne vidim razloga zasto bi bile iste ni zasto si ti to pomislio..
Prije pola sata dobio sam na SMS poruku
"Osvoji 500 kuna na svom racunu na natjecanju na Tele2 mobilnom portalu. Klikni ovaj link i saznaj vise...."
Izbrisao sam poruku i onda mi je za dvadeset minuta stigla opet. Sve mi nekako smrdi na reprizu Vipove igre s Cliom.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
ja nisam dobio nikakvu poruku..a po cemu ti ovo smrdi na vipovu igru, mozda zato sto je tele2 operater kao i vip..ne vidim razloga zasto bi bile iste ni zasto si ti to pomislio..
cvita
Možda zbog agresivnosti promidžbe (čitaj: spam)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
to se zove marketing,a ne spamanje
da,liči na vipovu "nagradnu igru"... prvenstveno jer se reklamira kao nagradna igra a to i nije
(ili mozda je,u HR zakonima je sve moguce!?).
meni to vise lici na igru zanja,sposobnosti...ne znam ni sam kako bi to definisao.
uglavnom cilj je biti najbolji u igrici(nekoj od obradi tetrisa) koju besplatno skinete sa tele2 wap portala...i igrate,se igrate i igrate....i tako u nedogled. kada zavrsite,ako želite učestvovati u "nagradnoj igri" posaljete svoj rezultat na tele2 sto se naplacuje 3,66kn pa na kraju najbolji,tj onaj sa najviše bodova dobija 500,drugi 300 i reci 200 kn,ako se ne varam (nisam siguran,obrisao sam poruku).
dakle ne ovisi nista o sreci,sto je najbitnije u nagradnim igrama(barem onim postenim) nego o tome da li si bolji od drugih.
ali barem poruka nije 7 kuna kao na vipu,pa da korisnici u startu osiromase i popizde,a opet nisu ni "nagrade" vrijedne kao u vipu.
a i ne moraš potrošiti 50 000kn da bi dobio "nagradu" nego samo moraš biti najbolji u igrici :9
i ipak tele2 ne davi toliko sa tim porukama kao vip...ja sam dobio samo jednom i vise ne.
Zadnji uredio raky_b : 10-04-2008 u 10:01
downloadaš igru
odigras igru i dobiješ poruku da li želiš da se tvoj rezultat uvrsti u Highscore listu, ako hoćeš platiš poruku mislim 3,66 (nisam sigurna)
dakle samo jednom možeš poslati poruku!!!
ukoliko si prvi na highscore listi, dakle pobjednik si, i osvajaš prvu nagradu 500 kuna
druga je 300, treća 200, a još sedmero dobije 100 kuna na računu.
ne znam kako te to podsjetilo na vipovu nagradnu igru?
Kap buši kamen, ne snagom, već čestim kapanjem.
a koja je to igrica?? ja bih skinuo,ali nisam dobio sms..
wap.tele2.hr/info/category?categoryId=24
hehehe... mogli bi postati rezultate na forumu da ne saljemo bez veze i ne nadamo se ako nisamo ni blizu najboljeg...
ja igricu igram već 5-6 dana,skoro svaki dan po pola sata dok putujem do faksa ili do kuće,i stvarno ne vidim kraj,t kako bi mogao to zavrsiti osim da sam ne prekinem!?
a da li bi netko htio staviti ovdje igru da downloadam..??? kad ju ja ne mogu downloadati.. pa ću ju staviti u mob i ziher će raditi.. ajda pleaseeee...![]()
Tu su rezultati:
http://hr.tele2.jamango.com/ppn--hs-game.do?gameId=242
Zadnji uredio ojpi : 18-04-2008 u 23:19
Eh,ja sam baš mislio skinut igricu iz fore,da vidim kakva je,ali piše da moj mob nije podržan (imam SE K850)
Inače,nikako se ne slažem da je ova igrica po uzoru na vip,nema skoro nikakve sličnosti...
Ha, stvarno svaka čast ovima što su povezali ovu igru sa vipovom)))
Igra li tko? Na kojoj težini igrate? Ja sam za sad skupio 10-ak tisuća bodova, a jednom sam uspio popunit 100% (došlo nešto kao bin laden izgleda i popuni sve) i čini mi se da su tu neki ekstra bodovi bili. Čini mi se da treba proć ohoho nivoa da se skupi 400000 koliko ima prvi na listi
Dobro je što nema nikakvog troška a i rezultati su vidljivi pa ono ako je 3.66kn jednokratno isto kao vipovih 10000 puta 7 kuna onda sam valjda ja lud i glup...![]()
Bookmarks