pa po tome platnu su sve sve slike Isusa....to sam gledao prije 2 godine na national geographicu.........samo što se bilo oštetilo u požaru itd....
ako je tko gledao sad,bilo je na hrt 1,ja sam ostao fasciniran..sto vi mislite,zar je to zaista platno u koje je bio zamotan Isus nakon smrti..? svi dokazi na to upucuju,da odmah kazem,ja vjerujem![]()
![]()
gidi jap!
pa po tome platnu su sve sve slike Isusa....to sam gledao prije 2 godine na national geographicu.........samo što se bilo oštetilo u požaru itd....
Zadnji uredio L.L. : 22-03-2008 u 01:31
Ja ne znam.... moguće je, iako dokazi nekad nisu istiniti...
i ja bi tak mislio da je rijec samo o otisku,ali proucavaju to godinama,i poklapa se puno stvari,ono s peludom,pa krv,i to..ne moze biti tak puno slucajnosti,nikako..
gidi jap!
Nije istinito; već je bilo povijesnih rasprava o tome i utvrđeno je da je otisak nastao naknadno
Jednostavno se ne može otkriti, neki vele da je u to platno bio zamotan neki stariji čovjek od Isusa, a neki vele da je to kopija platna...Ali sve u svemu ja vjerujem da je Isus.![]()
![]()
~*~What happens if you get scared half to death 2 timez?~*~
ja evo prvi put cujem za to... ali mi se cini dosta zanimljivim!
###1410989180026
To su izvanzemaljci teleportirali Isusa koji je došao širiti mir po Zemlji (na koju su ti isti izvanzemaljci posadili život), pa je ubijen. Oni su ga teleportirali jer su imali tehnologiju za vratiti ga u život, te su ga poslje toga teleportrali u sobu s apostolima (ako je uskrsnuo u tjelesnom obliku, kako je prožao kroz zatvorena vrata). Prilikom teleportacije u bolnicu, odmah su radili i sken da ne gube vrijeme, pa je tako nastala projekcija na platnu.
P.S. Još treba ubacit slobodne zidare i masone :-)
Nokia: 3310 -> 3330 - > 7650 -> 3650 -> N70 -> 6288 -> 5800 XM
Glupa 6288 pola života provela u Mobisa, sad strahujem da 5800 ne doživi isti scenarij
a gdi da odgledam???
###1410989180026
Kako se zove taj dokumentarac???
Bas me zanima htjeo bih pogledati...
neznam ni ja... mozda ima negdje na netu!
###1410989180026
zove se "Torinsko platno"![]()
gidi jap!
Bookmarks