Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 7 od 7

Hybrid View

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Mobitel ne radi kao USB mass storage disk bez drivera?!

Dali itko koristi neki od sony telefona kao usb stick?

Pitam zato jer sam uzeo se v640i i kad ga priključim telefon pita u koji usb mod da se prebaci, odaberem usb mass storage device i no go, telefon se ne pojavi u sistemu kao removable hdd.Naravno nakon instalcije drivera sve hoda.

Znači li to da sonyevi telefoni ne rade preko kabela u tom modu bez instaliranog drivera za kabel ili je problem u tome što kabel nije original?

Ako je stvar u sonyu jer recimo za SE 750 znam pouzdano da bez instalacije drivera za sistem ne postoji, moram reć da je to teško sranje i bezobrazluk jer i najgori mp3 player ne treba driver za xp za transfer fileova. Mislio sam sudeći po njihovom kurčenju na stranicam o usb storage deviceu da su to riješili, ako nisu stvarno su kreteni i ovo je prvi i zadnji u mojoj kući

Dakle tko zna može li uopće SE raditi na način kao stick, znači samo priključiti kabelom i kartica se pojavi kao removable hdd?Bez ikakvih instalacija (jer se s time mogu slikati na mašinama na kojima nisam admin).

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stvar je u kabelu!

Dakle OPREZ kabel u importaneu koji košta 130 kn, i dolazi s nekim softvareom Mobile Phone Managment Tool - Handset Manager, ne radi bez instalacije drivera s cd-a koji dolaze s njime.

Dakle stvar je u kabelu trebate original kabel.Probao s kabelom od 750 i radi kao stick bez problema. Ako nećete koristiti telefon kao usb stick onda vam je i taj kabel dobar jer radi normalno sa sonyevim softwareom, dali mobil edit radi s origan kabelom ostaje za vidjeti kad ga nabavim.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Feb 2006
    Mobitel
    iPhone 3Gs, 4.
    Operater
    T-Mobile
    Godina
    42
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja imam DCU-65 na w950 i ne trebaju nikakvi driveri, kada se tel prikopča na kabel sve samo ide..

Prilikom svakog sljedećeg spajanja, komp ga registrira kao mass storage device..

BTW, sami si napravite kabel, nastavak od bilo kojih slušalica a s druge strane USb i zalemite ga.. čas posla..

Ja sam si tako napravio punjač, MMC-70 muzički kabel, sluške itd..

javi se na PM ako ti treba inf za original kabel..
    Zadnji uredio wildbabe : 31-12-2007 u 00:13
    Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!

Svježe registriran Postignuća:
    Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Bodovi
    6.605
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.605, Nivo: 19
    Bodovi: 6.605, Nivo: 19
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja cu samo reci da meni k800i (oba dva komada) i k500i rade bez ikakvog instaliravanja drivera i da ih OS najnormalnije prepozna (xp, 2003, vista) kao mass storage device.

Kabel je naravno originalni njihov dobiven u paketu.

31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao acmen Pregledaj post
    Ja cu samo reci da meni k800i (oba dva komada) i k500i rade bez ikakvog instaliravanja drivera i da ih OS najnormalnije prepozna (xp, 2003, vista) kao mass storage device.

Kabel je naravno originalni njihov dobiven u paketu.
    da no recimo k750 bez drivera štanga i s originalnim kabelom, zato sam se i prepao kad nije hodalo s 640i kad tamo sjebali me s kabelom

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    Sony Ericsson V640i + 2GB
    Operater
    TELE2
    Godina
    39
    Bodovi
    6.975
    Nivo
    19
    Bodovi: 6.975, Nivo: 19
    Bodovi: 6.975, Nivo: 19
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao wildbabe Pregledaj post
    Ja imam DCU-65 na w950 i ne trebaju nikakvi driveri, kada se tel prikopča na kabel sve samo ide..

Prilikom svakog sljedećeg spajanja, komp ga registrira kao mass storage device..

BTW, sami si napravite kabel, nastavak od bilo kojih slušalica a s druge strane USb i zalemite ga.. čas posla..

Ja sam si tako napravio punjač, MMC-70 muzički kabel, sluške itd..

javi se na PM ako ti treba inf za original kabel..

aha npr. ja netrebam izraditi muzički kabel jer iskoristim kabel adapter od sluške (koji se spaja na mob za sluške) pa onda preštekam zvučnike na njega i radi bez beda ili ak oću baš na liniju onda imam onaj kabel koji sam još prije nabavio iz drugih razloga onaj sa dva muška konektora 3.5mm pa radi bez beda

nego trenutno imam jedan shit kabel za kojeg treba driver jer ima navodno neki čip ugrađen na koneektoru e sad neznam jel na usb konektoru ili konektor koji se spaja na mob, i sad baš bi mi trebala el. shema za USB data kabel jer mi se neda bacat dodatno za novi 150kn ili više kn za original data kabel

ak imaš el. sheme pošalji mi na e-mail koji sam ti poslo na privatnu poštu

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Jan 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao fukmondo Pregledaj post
    Dali itko koristi neki od sony telefona kao usb stick?

Pitam zato jer sam uzeo se v640i i kad ga priključim telefon pita u koji usb mod da se prebaci, odaberem usb mass storage device i no go, telefon se ne pojavi u sistemu kao removable hdd.Naravno nakon instalcije drivera sve hoda.

Znači li to da sonyevi telefoni ne rade preko kabela u tom modu bez instaliranog drivera za kabel ili je problem u tome što kabel nije original?

Ako je stvar u sonyu jer recimo za SE 750 znam pouzdano da bez instalacije drivera za sistem ne postoji, moram reć da je to teško sranje i bezobrazluk jer i najgori mp3 player ne treba driver za xp za transfer fileova. Mislio sam sudeći po njihovom kurčenju na stranicam o usb storage deviceu da su to riješili, ako nisu stvarno su kreteni i ovo je prvi i zadnji u mojoj kući

Dakle tko zna može li uopće SE raditi na način kao stick, znači samo priključiti kabelom i kartica se pojavi kao removable hdd?Bez ikakvih instalacija (jer se s time mogu slikati na mašinama na kojima nisam admin).
    Prijatelju,
    instaliraj windows service pack 2 iradit ce ti savrseno..znaci sony ericsson se ponoša kao usb stick!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. disk boot failure, insert system disk and press enter
    By xploiter in forum Software problemi
    Odgovora: 33
    Posljednji post: 19-10-2012, 19:31
  2. Doubao 728 - prvi mobitel koji istovremeno radi sa dva sim-a
    By RAUL in forum Ostali proizvođači
    Odgovora: 24
    Posljednji post: 19-02-2007, 01:30
  3. 6280 i Mass storage mod
    By T-Maca in forum Nokia