Ima neki program (neznam točno kako se zove) na www.aivanet.com kojim se upravlja sa cijelim mobom, pa se tako mogu pisati i SMS-ovi.
Pozdrav svima
tek nedavno sam nabavio ovaj model nokie pa se interesiram i probavam kako pisati sms na racunalu i to preseliti na mobitel te poslati,naravno i pregledavati primljene poruke
Da li postoji koji takav programcic,posto sam vidio da za sony ericsona postoji a smatram da je 630 ipak nesto losiji model od nokie 6600 (nadam se da se nisu neki uvrijedili)
Unaprijed hvala
Alen
Ima neki program (neznam točno kako se zove) na www.aivanet.com kojim se upravlja sa cijelim mobom, pa se tako mogu pisati i SMS-ovi.
Ta stranica ne radi.
Da li ima neko tko zna kako se zove taj program ???![]()
Mozes skinuti PC suite za 6600 kojim mozes slat poruke
http://nokia.com/nokia/0,6771,42289,00.html
koliko saqm vidio sa tim programcicem ne mogu pisati poruke.Ako neko zna neka mi objasni kako da to uradim![]()
Logomanager
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
logomanager -> tools -> send text message...
ne sluzi za uredjivanje i pregledavanje SMS-ova ali se ovako mogu jednostavno pisati poruke na PC-u
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
Bez ljutne,ali ja jos taj problem nisam rijesio
Dakle da li postoji ta mogucnost ili ne?
Ma znaš šta je ustvari najbolje i najjednostavnije?? Ljepo ti napiši poruku u notepadu, preseliš ga na mob, otvoriš u notesu i ideš na send i opšalješ kao tekst poruku.
pc suite je za ubacivanje aplikacija,slika,igara i ostalog,logo manager je za stare nokie,a tebi treba OXYGEN FOR SYMBIAN PHONES.ja ga koristim s n gageom i odličan je!
zeemax
Meni se nikako nemože spojit oxygen.
ne smije ti biti spojen ni s jednim com portom i moras imati instaliranog onog njegovog agenta u mob i pokrenuti agent,tek onda spoji
zeemax
Bookmarks