ja znam da se mogu nove kupiti u zg za 100 - 150kn. samo moraš nać dubru dušu da ti to kupi i pošalje....
pozdrav,
evo pronasao sam svoje slusalice sa L7 na koje sam nagazio i naravno slomio ih..
a nigdi u sibeniku nemogu naci nove za kupiti (istina nisan se potrudija puno nego u 2-3 ducana pogleda)..
i sad ja sam okidao zice od mikrofona na nize..
znaci imam onaj utor sta ulazi u miniusb i onda metar kabla i tu bi tribale doc slusalice i mic, ali ja imam krajeve zica na koje zelim polemit slusalice neke druge sa samsunga ili nokie ili SEa (imam sva 3 komada slusalica novih)
zice koje imam - debela siva bez izolacije,mislim da imam i tanku sivu bez izolacije, crvena, zelena, bijela, crna..
no neznam koje zice trebam spojit na slusalice (koje imaju naravno 2 zice recimo crvenu ili zelenu i jednu koja pretpostavljam da je masa)..
znaci treba mi kombinacija koje 2 zice iz moba da spojim na 2 zice od slusalica?
to se lako moze saznat tako da se otvori onaj mali plasticni dio gdje je mikrofon i vidi koje su zice gdje zalemljene..
pa ako netko zna, ili moze vidjet/slikat kako to ide, bio bi jako zahvalan..
treba mi samo slusalice da rade,mic nije nuzno potreban.
Zadnji uredio Inovator : 03-03-2008 u 23:00
ja znam da se mogu nove kupiti u zg za 100 - 150kn. samo moraš nać dubru dušu da ti to kupi i pošalje....
ULTRAS CIBALIA VINKOVCI
zasto bi placao 150kn ako recimo to mogu spojit tako da mi netko pomogne..
al oke, to mi je zadnja opcija..
jos uvijek dakle ocekujem nekakvu shemu il nesto, znam da se moze nekak..
SLIKA
Nadam se da sam pomogao...![]()
Hvala,
pokusat cu nesto spojit sad..
Samo kod mene je problem sta nemam taj dio u kojem se nalazi ovo sve (mikrofon i ostalo)-(vec samo zice, ostalo sam negdi pogubio u mjesecima dok mi se nije dalo lemit)..
znaci ovako..iz ovoga idu te zice koje sam nabrojio
(dakle crna crvena zelena dvije srebrne i bijela)
a sa druge strane imam dvije slusalice
dakle 2 puta po 2 zice (crvena&zlatna i zelena&zlatna)..
Zadnji uredio Flegmaa : 03-03-2008 u 17:11
zna netko koja zica (boje) je za sta?
one koje su ti razlicitih boja su za faze,one iste su 0
mislim da je tako...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
pa imam crvenu zelenu bilu crnu srebrnu (sve razlicite))
Lemljenje tako tankoh zica ne dolazi u obzir jer bi izgorile,a da ih uplices jednu u drugu i zamotavas s izolir trakom opet ima kvalitetu od k****,tako da ti savjetujem kupovinu novih.
Anyway,nikad nisam imao posla s tim bas iz takvih razloga...
Evo ti sve sheme za L7 pa razbijaj glavu ako vec inzistiras...
Motorola L7 schematics
hvala na shemam pogledat cu sutra..
lemljenje tankih zica mi uspije jer imam pravu lemilicu, i 200 ptua sam ih vec lemio..
Bookmarks