Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 5 od 5

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Panasonic SDR-H250 EP-S??

Pozdrav svima na forumu!

Ukratko, zanima me što mislite o navedenoj kameri jer sam ozbiljno zagrizao za kupnju. Da li netko posjeduje ovu kameru. Sve je u jednom (HDD, 3xCCD, 3,1Mp, 1Lux min.osvjetljenje). Cijena je oko 4500 kn. Tu je i link na kojem se mogu iščitati još neke informacije o njoj.

Unaprijed hvala!

http://www.audio-video.com.hr/produc...ID=1141&cID=64
    Zadnji uredio hrga08 : 05-03-2008 u 01:36

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Je li ovo dovoljan razlog da se uloži u ovu kameru:

http://alatest.ch/panasonic_sdr_h250...e-35143981,21/

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Ljudi!! Gdje ste?? Vremenski sam ograničen,a trebam kameru. Vidim da se post čita, a komentara ili sugestija niti u tragovima. Nije malo novaca, pa bi htio za to dobiti nešto što vrijedi. Dvojba je između Panasonica SDR-H250 i Panasonic NV-GS320.

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao hrga08 Pregledaj post
    Ljudi!! Gdje ste?? Vremenski sam ograničen,a trebam kameru. Vidim da se post čita, a komentara ili sugestija niti u tragovima. Nije malo novaca, pa bi htio za to dobiti nešto što vrijedi. Dvojba je između Panasonica SDR-H250 i Panasonic NV-GS320.
    Vrlo je tesko dati konkretan savjet oko ovoga pitanja, jer sumjam da je netko bas imao priliku da oproba oba modela. Osobno nisam imao prilike vidjeti u zivo ili oprobati i jedan od dva navedena modela, ali sam vidio materijal snimljensa SDR-H250 modelom. Naravno da rezultat ovisi i o umjesnosti snimatelja, ali ono sto sam vidio definitivno ne odgovara kvaliteti koju bi trebala pruziti trocipna kamera. Pored toga i razina suma je bila poprilicno visoka, a koristenje digitalnoga zooma, znnatno degradira sliku.

U zivo sam vidio model JVC GZ-MG275, i materijal snimljen tom kamerom. Razultati su (barem meni) bili mnogo uvjerljiviji. Specifikacije samih uredjaja, kao i njihova cijena su vrlo slicne. Ne kazem da se moras odluciti za ovaj model, ali ga definitivno uzmi u obzir u razmatranjima.

Ako uzimas Panasonica, prema onome sto sam uspio procitati na netu, moja bi odluka definitivno bila model NV-GS320.

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

= Citat = Izvorno postao Bimbi Pregledaj post
    Vrlo je tesko dati konkretan savjet oko ovoga pitanja, jer sumjam da je netko bas imao priliku da oproba oba modela. Osobno nisam imao prilike vidjeti u zivo ili oprobati i jedan od dva navedena modela, ali sam vidio materijal snimljensa SDR-H250 modelom. Naravno da rezultat ovisi i o umjesnosti snimatelja, ali ono sto sam vidio definitivno ne odgovara kvaliteti koju bi trebala pruziti trocipna kamera. Pored toga i razina suma je bila poprilicno visoka, a koristenje digitalnoga zooma, znnatno degradira sliku.

U zivo sam vidio model JVC GZ-MG275, i materijal snimljen tom kamerom. Razultati su (barem meni) bili mnogo uvjerljiviji. Specifikacije samih uredjaja, kao i njihova cijena su vrlo slicne. Ne kazem da se moras odluciti za ovaj model, ali ga definitivno uzmi u obzir u razmatranjima.

Ako uzimas Panasonica, prema onome sto sam uspio procitati na netu, moja bi odluka definitivno bila model NV-GS320.

Hvala na odgovoru!!
    Zanima me još da li min. osvjetljenje od 1 lux Panasonic-u daje prednost naspram Sony-a ili JVC-a, koji imaju 4-8 lux min. osvjetljenje?

Da se još osvrnem na prethodni odgovor, nisam isključivo za kupnju Panasonic kamere, nego, eto po nekim svojim nahođenjima uvrstio sam gore navedene kamere u uži izbor po kriteriju testova koje sam naveo u linkovima. Što, naravno, ne mora biti nužno prihvaćeno.
    Stoga te molim da mi sugeriraš jer sam primjetio da si u ovome "doma" i to cijenim. Znači, u tom rangu 3000-4500 kn, HDD ili miniDV i nije bitno ime. Tvoja preporuka je bila Panasonic NV-GS320. Možeš li mi navesti još koju opciju, a da kvalitetom odgovara cjenovnom rangu? Ukratko: što bi ti uzeo za sebe da si na mom mjestu? Ali, uzmi u obzir da imam jako izraženu volju za stvaranjem dobrih materijala nastalih snimanjem budućom kamerom u kućnoj radinosti jer imam dosta smisla za to. Imam Sony DVD snimač na kojem sam iz miniDV-a snimljenog kamerom Sony DCR-TRV140E PAL presnimavao snimljene materijale u DVD format i bio vrlo zadovoljan s obzirom na mogućnosti koje nudi i kamera i taj snimač. No, sad bih htio nešto više, bolje i kvalitetnije.
    Pomozi "drugu" u nevolji!

Unaprijed zahvaljujem!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Panasonic DMC FZ 50 ili DMC FZ 30
    By minolta in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 5
    Posljednji post: 15-01-2007, 02:30
  2. Panasonic VDR D-150
    By Grof in forum Digitalne Video Kamere (Camcorders)
    Odgovora: 0
    Posljednji post: 10-10-2006, 16:08
  3. Panasonic GD-55
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-12-2003, 20:37
  4. Panasonic GD 55
    By nimda in forum Panasonic
    Odgovora: 7
    Posljednji post: 15-04-2003, 19:49
  5. Panasonic GD 55-ica
    By nimda in forum Panasonic