Zvao sam simel i nemaju , vecina ducana nece prodat ekran nego zele naplatit i svoje ruke.
Posto kran znam i sam promjenit zanima me gdje u zagrebu mogu kupit samo ekran (znaci bez ugradnje) za w910i
Zvao sam simel i nemaju , vecina ducana nece prodat ekran nego zele naplatit i svoje ruke.
Posto kran znam i sam promjenit zanima me gdje u zagrebu mogu kupit samo ekran (znaci bez ugradnje) za w910i
Koliko znam, svi ovlasteni servisi uvijek naplacuju i rad, cak i kad ti prodaju ekran na ruke.
Jedina ti je sansa po meni ili neovlasteni ("univerzalni") servis, ili preko oglasnika.
a kod kojeg neovlastenog da pitam
Pa ne znam, valjda imas u susjedstvu nekih servisa za mobitele...
naravno da imam al nece ga niko prodat zanima me gdje kupit samo ekran
Kao sto ti vec rekoh gore.
AFAIK jedino u sluzbenom servisu (gdje ces skoro sigurno platiti i ugradnju), u nesluzbenom servisu (ako ga nadjes), ili preko oglasnika.
gledo sam i oglase al niko neprodaje ekran
da preformuliram pitanje ....ocu novi ekran i molio bi da ako neko zna gdje se moze kupit napise ovdje, onaj tko nezna odgovor na moje pitanje nek ne spama
...dečki su ti rekli - stoga traži, uhvati telefon i zovi - najlakše je sve dobiti na pladnju...i znaj - ovdje ti ga nitko neće direktno ponuditi jer su OGLASI zabranjeni...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
neznam sta nije jasno u mom pitanju....gore pise da sam zvao sve za koje znam i niko nece prodat samo ekran i zato sam i ovdje postavio pitanje dali netko zna gdje se moze kupit,ako netko zna nek napise a ak nezna nek ne spama
poslao sam ti pm![]()
Bookmarks