Ja sam preko tagtag napravio wap stranice sa logoima, melodijama i ostalim za siemense i do sad sam imao 71313 posjeta sveukupno. Ovaj mjesec, do sad 6095 posjeta...mislim da je to ok brojka za jednu wap stranicu.
Sta mislite kakav je uspjeh dostigao Wap servis na hrvatskim prostorima, da li cesto koristite tu uslugu i da li ste se mozda upustali u izradu takvih stranica kompatibilnih za mobitele.
Usput, mozete navesti neke od vasih Wap stranica koje ste radili i kakav je odziv prema njima?
btw. Ako se neko zeli vise posvetiti izradi Wap stranica, moze pogledati tutorijal koji sam pisao za Mobil na http://www.telfon.net/wap_izrada.htm ;)
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
Ja sam preko tagtag napravio wap stranice sa logoima, melodijama i ostalim za siemense i do sad sam imao 71313 posjeta sveukupno. Ovaj mjesec, do sad 6095 posjeta...mislim da je to ok brojka za jednu wap stranicu.
I'd tell all my friends but they'd never believe me,
They'd think that I'd finally lost it completely.
Mogu ti reci da ti je stranica veoma uspjesna sto se tice posjeta, jer velika vecina kvalitetnih web stranica se ne moze pohvaliti tom brojkom, a jos veci je uspjeh kad se uzme u obzir da Wap servis nije toliko rasprostranjen i ne upotrebljuje se izgleda kako se ocekivalo.
Bio sam na tvojoj stranici i svidjela mi se, jos da je lako pamtljiva imao bi sigurno mnogo vise posjetilaca, jer je ova dosta teska za zapamtiti. Pokusaj nesto srediti oko top level domene, vec je mozes dobiti za 9 dolara i sigurno ce biti bolje ;)
www.telfon.net/foto :: Moja foto galerija ::
www.telfon.net :: Sve za mobilne i digitalnu fotografiju ::
Da adresa sucks ali mislim da je i 9 dolara za pravu domenu pre veliko ulaganje. Nešto od čega nema profita...
WAP servis nije postigao veći uspjeh na hrvatskim prostorima upravo zato jer je sve manje više prepušteno pojedincima koji troše svoje vrijeme bez ikakve naknade.Ljubav prema nečemu je lijepa stvar , ali od nje se ne živi.Na primjer , ima već nekoliko mjeseci kako sam na tagtag postavio stranicu , napisao stranica u izradi , stavio nekoliko linkova i nikako da pronađen vremena tokom dana da nešto napravim. Inače adresa je www.tagtag.com/midlet i vidljivo je o čemu se radi.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Puno truda, a ništa...pokoja pohvala i puuuno želja i prohtjeva. Svi bi oni nešto i ako to ne dobiju onda ništa ne valja. Zato sam i odustao od updatea. Nek budu zadovoljni sa ovime....nema više (možda jednog dana kada nađem način za unovčavanje)
A baš sam ti pripremil hrpu sličica za poslat i sad sam razočaran.....Just kiddin'
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
![]()
ma može rađe piva!
P.S. Imaš koju na pivo?![]()
![]()
Naći će se nešto.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks