Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool Panasonic NV-GS320 vs. SonyHDR-HC5E

Ponukala me razlika u cijeni da napišem nekoliko riječi o svom iskustvu gledajući prezentaciju kvalitete slike gore navedene dvije kamere koje na prvi pogled nemaju nikakve veze jedna s drugom osim što su i jedna i druga miniDV. Možda nekom pomogne u odabiru kamere uz skoro nikakvu doplatu novaca uzevši u obzir dobivenu kvalitetu.

Isprobao sam Panasonic NV-GS320 i strašno sam se razočarao. Čovjek u dućanu mi je spojio kameru na HD plazmu i slika se raspadala u svim segmentima. Boje, kontrast, šum slike je prevelik, kompletni dojam slike je poražavajuć. Jedino je dobar optički stabilizator slike i kod zumiranja. Nakon toga mi je spojio SONY HDR-HC5E na istu plazmu u istim uvjetima i ostao sam ukopan viđenim. Slika na dotičnoj kameri je ono čime sam ja bio oduševljen. Ukratko, kao da uspoređujete HRT-ov signal na TV-u sa DVD reprodukcijom na PLAZMA TV-u, laički rečeno. Sad će neki reći, pa to je zato što je to HD kamera. To je HD kamera koja ima neosporivu prednost nad standard kamerama, ali malo sam se raspitivao o tome i rekli su mi da je za rezultat tako kvalitetne slike najviše zaslužan ClearVid CMOS senzor. Istina, nema optički stabilizator slike, što meni osobno ne umanjuje doživljaj koji daje ova kamera jer se to primijeti kod jakog zumiranja, ako ruka nije mirna. Trenutna razlika u cijeni ove dvije kamere je 1500 kn. Panasonic NV-GS320 3.499 kn, SONY HDR-HC5E 4.999 kn.
    Zanima me Vaše mišljenje jer mislim da cjenovno ispod navedene Sony kamere neću naći tu kvalitetu slike i najvjerojatnije će to biti moj konačan izbor.

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Mar 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Cool

Kupio sam SONY HDR-HC5E!!!!!!!!! I ne mogu Vam reći koliko sam oduševljen i SRETAN zbog ovoga. Hvala što ste mi pomogli u izboru!

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Panasonic GD-55
    By sms freak in forum Usporedbe Modela
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 01-12-2003, 20:37
  2. Panasonic G70
    By KaKaV NeReD in forum Panasonic
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 04-11-2003, 15:09
  3. Panasonic GD-67
    By whiteboy in forum Usporedbe Modela