Evo ovako zaboravio sam password na onom Microsoft Private Folderu, i nema sanse da ga otvorim a tamo mi ima nekoliko vaznih fileova... da li neko zna kako bi se to moglo rijesiti???
Evo ovako zaboravio sam password na onom Microsoft Private Folderu, i nema sanse da ga otvorim a tamo mi ima nekoliko vaznih fileova... da li neko zna kako bi se to moglo rijesiti???
###1410989180026
a koju verziju Private foldera imaš? 1,0 ili?
Tu ti postoji varijanta sa safe modom koju sad moram ispitat dal je ta...
EDIT; Probaj ovako....sad sam nešto malo čeprko po systemu....
Probaj startat komp u safe modu i logirat se sa accaountom koji ima adminstratorska prava,da imaš pristup Security tab-u
Windows XP
kako pristupit folderu kojem imaš zabranjen pristup....:
1. Desni klik na folder kojem želiš pristupit Properties
2. Stisni Security tab, i zatim stisni OK na Security message (ako se pojavi!!!).
3.Stisni Advanced, i zatim Owner tab
4.-U Name listi, odaberi svoj user name, ili Administrator ako si logiran kao Administrator, ili odaberi Administrators group Ako želiš preuzet vlasništvo nad tim folderom, odaberi Replace owner on subcontainers and objects -polje
5.Stisni OK, i zatim Yes kad vidiš sljedeću poruku: You do not have permission to read the contents of directory folder name. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control?
6.Sve dozvole će biti resetirane ako pritisneš Yes....
Mislim da bi na ovaj način mogao bar nešto napravit...ako ne,prvo probaj "SystemRestore"....
EDIT;
Ili malo pogledaj ovu stranicu http://xpcracker.mine.nu/xpcracker
Drugi način na koji možeš doći do svojih podataka ako si izgubio password je:
Potrebno je doći do datoteke "SAM" koja se nalazi u c:\windows\system32\config\SAM,kopirati je i na drugom računalu,pomoću programa LC @stake koji možete naći na ovoj stranici http://www.downseek.com/download/21384.asp
probati vratiti svoj password odnosno dešifrirati!
Zadnji uredio The Judge : 16-03-2008 u 20:29
uradio sam to kako si mi rekao ali nisam dobio ovo:
"Replace owner on subcontainers and objects -polje
5.Stisni OK, i zatim Yes kad vidiš sljedeću poruku: You do not have permission to read the contents of directory folder name. Do you want to replace the directory permissions with permissions granting you Full Control?"
to nikako nisam mogao da dobijem... neznam zasto... a da vas pitam ako uradim system restore... pobrisat ce mi se mnogi podatci... da li ja onda mogu opet napraviti taj system restore koji ce mi vratit podatke, mada ne vidim koristi od njeg... jer mi on nece dat natrag izgubljeni password!!!
ma neznam ev poslo sam im... cekam sad da mi vrate mada nevjerujem ba u to... ali de mi reci da li ima slucajno kakav prog nesto kao dousnicki da mi ispise sve passworde na racunaru... imam ja recimo koji mi napise koji mi je cd key od WinXP i Office... da li postoji nesto slicno???
Zadnji uredio tnt_tunja : 17-03-2008 u 18:51
###1410989180026
nisam... zato sto nemogu naci taj file... nema ga!
###1410989180026
ma dzaba to i kada napravim... i kada pokrenem private folder on meni da ono pocetno da pravim novi password!!!
###1410989180026
Bookmarks