i nitko nema ideju??
--molim vas da mi odg. ako itko zna kako se na g800--brisu pojedinacno ili svi nedavni primatelji poruka/e!?--
za primjer d900 bi samo usao u nedavne primatelje postojala opcija obrisati i to je to!!--al kod g800-to nema ili ja nevidim!???-----ajde molim vas za pomoc!
i nitko nema ideju??
relativno malo ljudi na forumu imaj taj mobitel, tako da..
ja mislim da se nemogu brisati, pokušavam po ocpijama muljati, ali nema ništa takvog
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
a i ja sam pokusa al nevidim-il sam smotan ili corav---ako nemoze to je onda totalno u .....!!
A ne znam zašto se tomu toliko čudite,pa samsung je poznat po takvim glupim ograničenjima i to njih uopće ne dira![]()
nisu normalni--a znas li mozda gdje je onda bar opcija da se izbrise sve sa moba ako (poruke.pozivii...)onako kao da se sve bas sve ocisti -ako su i to zaboravili stavit stvarno im svaka cast
==????===????__?????
Trebaš sve deletati (poruke,pozive,slike,zvukove) ili samo određene stvari ?
bilo bi najbolje da se ocisti cili mob. onako kao da je sve kao kad se uzme!---postoji li ta mogucnost ako se vec ti glupi nedavni ne mogu obrisat
alienware znas li kako da onda sve obrisem???
???==???---****????
evo ako itko bude zelio izbrisat te podatke---sasvim slucajno sam treba probat jednu sim karticu i kad sam vratio svoju --svi podatci o posiljateljima i pozivima su se sami od sebe izbrisali--a sve ostale postavke na mob su bile kao i prije gasenja!!---sta reci---- samsung!!
Bookmarks