Imam navedeni mob i u zadnje vrijeme sam primjetio da se sam od sebe ugasi kada ga ne koristim neko vrijeme pa ga moram ponovno upaliti iako mu je baterija do pola ili puna. Što se događa s mobom. Molim pomoć.
Imam navedeni mob i u zadnje vrijeme sam primjetio da se sam od sebe ugasi kada ga ne koristim neko vrijeme pa ga moram ponovno upaliti iako mu je baterija do pola ili puna. Što se događa s mobom. Molim pomoć.
Za pocetak, procitaj pravila o naslovima tema, jer bi ti inace tema mogla zavrsiti u smecu.
Probaj staviti drugu bateriju.
EDIT: Sad se meni javlja isti problem. Nekad se javlja, najčešće zbog resetiranja koje mi se događa, ali neću sada offtopic nego dok mi se pali gasi se i na najmanji trzaj. Moj frend, ima isti mob (čak isti firmware kao i ja, T-mobileov) i sad je bjeli ekran koji se pojavi, ledica svjetli crveno, probali s drugom baterijom, reflashali main, ništa. Dok se njegovom stricu, isti mob, isti firmware, gasi. Još jedan detalj, kad trzam s mobom da vidim hoće li se ugasiti čujem "tapkanje" baterije. TNX ako neko zna, jer spašava sudbinu tri moba.![]()
Zadnji uredio .:TailS:. : 06-07-2008 u 10:16
Bookmarks