Upravo zvao službu za korisnike i sve gore navedeno vrijedi i za pretplatu 48.
Ali SZK nezna kako se taj broj uključuje!!! Da nazovem poslije podne pa će onda znati!
Danas u slobodnoj sam vidio reklamu za tele2.
Tele2 korisnici u tarifi mukte brojem biraju 1 broj iz bilo koje mobilne ili fiksne mreze u hrvatskoj i s njim pricaju za 0 kn/min
Pozivi unutar tele2 0.59kn
Pozivi prema drugim mrezama 1.59kn
Poziv na Mukte broj 0.00kn
SMS 0.33 kn
Upravo zvao službu za korisnike i sve gore navedeno vrijedi i za pretplatu 48.
Ali SZK nezna kako se taj broj uključuje!!! Da nazovem poslije podne pa će onda znati!
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Onda izgleda da je misterij oko 31.01. razriješen.Poslupila minuta samo za ovu tarifu.
Dakle, na tragu onoga što sam rekao![]()
Nije ovo za mene ...
Pošalji SMS sa sadržajem Muktebroj 0xxxxxxxxx na broj 888Izvorno postao YarisBlue
poruka je 33 lipe, tako bi trebalo biti i na tarifi 0 ali meni na svakom racunu pise da je sms 27 lipa?
Jel to vrijedi i za prepaid??
I onda dole ispod PDV 22%. Sad zbroji.
SMS 27 lipa, to ti je vjerojatno cijena bez PDV-a. Da, izgleda da smo rijesili misterij 31.1. Pojavila se nova tarifa, a cijene su i dalje OK.
da, 27 lipa je, ali.....27lp+22%=33lpIzvorno postao aksicni
SonyEricsson:T10> T28> T230> F500i> J300i> Z520i> K750i> W850i>K550i>W710i>K800i
Evo vec ide reklama za tarifu MUKTE na Otvorenom.
To je ono što je najbitnije. Stare terife i dalje ostaju, a ova nova je za "specifične potrebe"Izvorno postao JBT
A kad malo bolje pogledamo i novu tarifu, čak i ona je i dalje nenadyebiva cijenom od strane druga dva operatera. Kad još dodamo činjenicu da je taj frend prema svim mrežama, ostaje samo svima koji koriste vip.friend po nula kuna, da se zatvore u ormar tri dana i da se tuku u glavu kabelom og pegle![]()
A znate sto me zanima, kolika je minimalna potrosnja za tu tarifu? 0 kn ili??
Ovisi koju koristiš. Kolko sam skužio sve je isto, samo ti je skuplja minuta. I onih 20 čuna naknade za prepaid
Manje-vise meni osobno ne treba 0 kn broj, bolje mi je imati jeftinije prema svim brojevima. No, htio sam reci to da su konacno napravili neku prednost postpaida u odnosu na prepaid.
Hm, na njihovoj stranici još ništa. Mislim da će se još nešto dogodit danas-sutra
kako je do sada bila praksa, prije popodnevnih sati nista, vjerojatno kad im se neki studenti - webmasteri ustanu :bunny:Izvorno postao Drug Mile
Da. moguće. Ali još ostaje misterij "postani pretplatnik do 31.01. i imaj pretplatu 0 kuna". Čini mi se da će se nešto u svezi glede i unatoč toga dogoditi.Izvorno postao pppprrrr
Evo i tabela!Izvorno postao antonios
http://img73.imageshack.us/my.php?image=mukte6ho.jpg
Moram ti priznat da si dobro informiran, samo je trebalo napisati NOVA tarifa pa ne bi bilo onih prepucavanja, ali nema veze. :bunny:Izvorno postao tomislav10
Zadnji uredio Inovator : 14-03-2008 u 01:16
i ode vip u 3 pm...na naknadi su jeftiniji 5kn o cijene necu ni komentirati ...sve u svemu ok tko zeli takve cijene placat ce malo vise naknade prema ostalima !!
dobro je sto ih svaki put tele sreze u cijenama...mozda se i ostali trgnu malo...vip ce morat se malo poigrat sa cijenama svoje pretplate jer su blgo receno bez veze...
Ma kod VIP-a je najgore sto sve te iznose (50,100,200 kn) mozes potrosit samo na pozive unutar VIP-a dok kod T Mobilea i tele2 to vrijedi i za pozive na druge mreze kao i za poruke. VIP i njihova lopovska posla.
ma ima mnogo nelogicnosti kod vipa od te sa pretplatom pa max 2 unosa friends broja besplatno sto je lopovluk..Izvorno postao JBT
da trebalo bi biti da svakih 10 minuta mozes mjenjati FRiends broj i onda ukljucit si 0 tarifu i sve zvat besplatno![]()
dobar grah daleko se čuje
e vidis to bi bilo dobroIzvorno postao KaKaV NeReD
Bookmarks