imageshack.us - uploadaj
Moj prijedlog,ne kupuj,što je sigurno,sigurno je....
Kontaktiro sam sa dva lika preko e-maila...
Da skratim. Prodaju N96 za oko 400-430 $ sa poštarinom. Na tu cijenu se još nadodaje 10% za carinu te 22 % za PDV. 'MALO' sam skeptićan radi slanja novca, a kad ono mačaka u vreći...Poslali su mi i par slika ali neznam kako da ih stavim u temu...Pozdrav!
imageshack.us - uploadaj
Moj prijedlog,ne kupuj,što je sigurno,sigurno je....
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Ček,pa što nije trebao N96 stići tek negdje u 4. ili 5. mjesecu? Ovo je možda nekakav pretprodukcijski primjerak,a to ti ne bih preporučio. Bugova koliko hoćeš![]()
Momce to nisu slike iz ruke doslovno,nego je lik uzeo slike s nekog rewieva il od nokije..ne nasjedaj na takve gluposti...
Slike su kolko sam skuzio s www.mobi.cz
Za dobre stvari, isplati se cekati. Izgleda do 9 mjeseca..Pozdrav!
Ma daj covjece. Pa valjd znas da takve stvari su cisto sranje. To sam ti i ja mogo poslat e-mail i rec da imam n96 za prodat.
Raise hell in heaven.
hahaha 400 dolara a n95 dodje 500...hahaha...dobra, dobra...ugl nedaj pare
nema sanse da je vec u prodaji.po nekim informacijama tek krajem ljeta dolazi u prodaju.
S ovim se slažem,kako mobitel koji je najavljen prije nepunih mjesec dana (ispravite me ako griješim) može doći u prodaju i to po cjeni od 400 dolara a još traje potražnja za N95 8GB ??nema sanse da je vec u prodaji.po nekim informacijama tek krajem ljeta dolazi u prodaju.
to je čista prevara....![]()
Bookmarks