ovako, gledam recimo za novu godinu, za karaoke, bilo bi zajebancija, puno pijanih i pjevanje...
heh, nego sad recite mi vi koji se kuzite vise u to....
vidio sam u kaficu il tak, ide muzika i na lcd-u su rijeci pa ekipa pjeva nije ni to lose, al vidio sam recimo sto ima za playstation, ili u klubovima kad se pjeva bas na mikrofon...
upisao na search i vidio svi traze neke programe za karaoke, za mobitele i tak, a mene zanima opcenito di to nabavit?
znaci koj je najbolji nacin, preko kucnog kina, preko kompa spojit, preko playstationa2? ... i kako to onda funkcionira na tome tocno... i di se nabavi to, i ima koj jeftin nacin? jer ta igrica za playstation ce kostat bar 300-400kn jel?(al vidio da ima 2mikrofona, mozda ima na crno tih igra) znaci skroz sam se zagrijao za to, pa sam zaduzen da nađem nesto takvog, i di onda pjesme su na tom cdu il se traze posebno...najbolje zvuci na kucnom kinu pa se uzme neki mikrofon ak ima jeftinih..
so help,I need information & advice!

) znaci skroz sam se zagrijao za to, pa sam zaduzen da nađem nesto takvog, i di onda pjesme su na tom cdu il se traze posebno...najbolje zvuci na kucnom kinu pa se uzme neki mikrofon ak ima jeftinih..
Odgovori uz citat
Bookmarks