Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 2 od 2

Hybrid View

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Apr 2008
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

G800 - Razlika firmwarea G800 i G80L

Kupio sam G800 u T-mobileu. Verzija FW je 80LBOHA3 i moram priznati da nisam nikada cuo za nju do sada. Imao sam i prije G800, ali imao je verziju G800XXHA6.
    Na oba telefona ispod baterije piše G800.

Zanima me da li postoji kakva razlika u HW i da li se može umjesto 80LBOHA3 staviti neki nebrendirani FW?

Postoji li mogućnost da se ovaj postojeći FW nekako izvadi iz telefona tako da se opet kasnije ako zatreba može staviti na telefon?

Thnx

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points
    Nagrade:
    Arm of Law

Datum registracije
    Dec 2007
    Mobitel
    P1i
    Operater
    t2
    Bodovi
    24.114
    Nivo
    37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Bodovi: 24.114, Nivo: 37
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kupio sam G800 u T-mobileu. Verzija FW je 80LBOHA3 i moram priznati da nisam nikada cuo za nju do sada
    Možda je to oznaka za T-mobile-ov G800 firmware.
    Zanima me da li postoji kakva razlika u HW i da li se može umjesto 80LBOHA3 staviti neki nebrendirani FW?
    HW razlika u G800 mobitelima ne postoji.Može se staviti nebrandirani firmware http://cafe.mobil.hr/showpost.php?p=747972&postcount=1 ,flashiranje može ići i s običnim usb kabelom jer se radi o quaclomm uređaju a oni se flashiranju običnim usb kabelom + multiloader za određeni mobitel.
    Postoji li mogućnost da se ovaj postojeći FW nekako izvadi iz telefona tako da se opet kasnije ako zatreba može staviti na telefon?
    Postoji program samsung flasher/dumper no njegov je razvoj prekinut ali on ne podržava izvlačenje firm-a iz qualcomm modela.Za sada ne postoji takav dumper ,eventualno box koji može većinu stvari.

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. g800 firmware
    By VR6 in forum Samsung
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 18-04-2008, 15:13
  2. G800-Najava
    By BLA live in forum Samsung
    Odgovora: 130
    Posljednji post: 28-02-2008, 00:02

Bookmarks

Pravila postanja