...što si zadnje radio na njemu...
Na Tytn-u mi vise ne radi GSM,a kad se pojavi boot screen pise no gsm. Ima li pomoci
...što si zadnje radio na njemu...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nabavio sam si ga takvog za sicu. Uglavnom koliko vidim da je netko ubacivao novi ROM i vjerovatno mu je zacvikao , jer nije stavljao ispravni i sad se windowsi podignu normalno, a telefon ne radi. Ja sam ga probao flashati sa SHAMANIX 3.54 rom i flash je prosao. Windowsi opet rade ali gsm ne. Kako odem u Device information nema ni IMEI ni radio version ne prikazuje. A na samom boot screen-u prikazuje poruku no GSM.
Dali postoji nacin da se to popravi
Ako ti to javlja sa Tele2 karticom probaj prvo staviti neku drugu SIM karticu (VIP, T-mobile) zna se desiti da ti Tele2 ne radi na uređaju (meni osobno bilo tako)
A drugo kako kažeš da si ga ubo za sitnu lovu, možda mu je hardverski dio otišao za GSM signal ili je stvarno problem softverske prirode.
Ma nisam ubacio nikakvu karticu jer on uopce ne prepoznaje taj radio gsm modul. Ipak mislim da je problem u krivom update-u. Malo sam gledao na xda developers i vidim da je to cest problem pri update rom-a ali jos ne vidim nikakvo rijesenje. ako netko zna nek nesto javi
flashaj novi radio za njega, ili ako zelis novi rom + novi radio
ako je za sicu, onda mi smrdi da mu je riknuo gsm
A flashao bi novi radio ali kad neznam koji , popis je dug. Jel ti znas koji radio da flasham
odi na forum.xda-developers.com
i tamo nadi podforum za tytn, cini mi se da se zove hermes, nisam 100% ziher
tam imas popis dosta romova i radia pa vidi
da pitas za tytn II to ti odmah dam, al za tytn ne znam koji je najbolji radio
A kad si vec kod Tytn 2 koji rom preporucas?
Bookmarks